- One mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Megdöntheti az iPhone 4 rekordját az iPhone 17
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Magisk
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
vakablak93
őstag
Újra megnéztem a cikket, ez a zsírkrétaszerű agyonzajszűrt felület a generált nem valós részletek mögött borzasztó szerintem.
Nem értem miért ez az irány, annyi erőforrásuk van a mobilgyártóknak, miért ilyen marhaságokra kell pazarolni? Komolyan van erre igény?
Értem én hogy, ázsia másik világ, meg ők a nagypiac, de komolyan ez kell az embereknek?Ráadásul szerver oldalon számol az AI? Ez most akkor azt jelenti hogy, net nélkül ez a funkció nem is megy? Vagy félreértek valamit?
Esztétikai értelemben sem nem fejlődnek jó ideje, pedig nagyon ráférne valami stílusosabb színkezelés a mobilokra.
A legjobb amit az ember remélhet az egy hdrrel agyonvágott naturális szerű, végeredményben kifacsart valami... Stílus nulla...A saját mobilom (Pixel7) kameráját is rühellem a műanyagos furaszínű hdr képei miatt. Emiatt rawozok (meg eleve csak az uktraszélest használom), de az meg nyűg, mert fel kell dolgozni.
Valami olyasmit szeretnék mobilba mint amit a pici Fuji gépem tud, kattintok és kész, az eredmény is szép egyből.. Irritáló hogy, mobilllal folyton rawoznom kell...
#24 Plazmacucci: üdv a Fuji klubban , nagyon komoly gép az X-T3 máig.
xhege: sok sikert, én is csak jókat halottam az RX100 sony sorozatról
bicskások: én is csorgatom a Victorinox mellé egy Leathermannre a nyálam, egy ilyenre: [kép] . Ha már mondjátok hogy, jobb anyagúak kíváncsi is vagyok rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 2,5+ év gari
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest