Új hozzászólás Aktív témák

• vakablak93

őstag

Újra megnéztem a cikket, ez a zsírkrétaszerű agyonzajszűrt felület a generált nem valós részletek mögött borzasztó szerintem.

Nem értem miért ez az irány, annyi erőforrásuk van a mobilgyártóknak, miért ilyen marhaságokra kell pazarolni? Komolyan van erre igény?
    Értem én hogy, ázsia másik világ, meg ők a nagypiac, de komolyan ez kell az embereknek?

Ráadásul szerver oldalon számol az AI? Ez most akkor azt jelenti hogy, net nélkül ez a funkció nem is megy? Vagy félreértek valamit?

Esztétikai értelemben sem nem fejlődnek jó ideje, pedig nagyon ráférne valami stílusosabb színkezelés a mobilokra.
    A legjobb amit az ember remélhet az egy hdrrel agyonvágott naturális szerű, végeredményben kifacsart valami... Stílus nulla...

A saját mobilom (Pixel7) kameráját is rühellem a műanyagos furaszínű hdr képei miatt. Emiatt rawozok (meg eleve csak az uktraszélest használom), de az meg nyűg, mert fel kell dolgozni.

Valami olyasmit szeretnék mobilba mint amit a pici Fuji gépem tud, kattintok és kész, az eredmény is szép egyből.. Irritáló hogy, mobilllal folyton rawoznom kell... :U

#24 Plazmacucci: üdv a Fuji klubban , nagyon komoly gép az X-T3 máig. :K

xhege: sok sikert, én is csak jókat halottam az RX100 sony sorozatról

bicskások: én is csorgatom a Victorinox mellé egy Leathermannre a nyálam, egy ilyenre: [kép] . Ha már mondjátok hogy, jobb anyagúak kíváncsi is vagyok rá.

Új hozzászólás Aktív témák