- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
CsabaTompa
tag
válasz
snowdog #12160 üzenetére
Hát kipróbáltam a mai nap a másik verziós iGO-t, és láss csodát nem fagyott le szeged belvárosában. Belváros-külváros, szeged környéke, és sehol nem volt memória hiba. Pedig minden rajta volt. Domborzat, épületek poi-k.
Akkor mégis elképzelhető, hogy program hiba volt.
Tökéletes is lenne, nem szenvednék a másikkal, csak ebben nem találok a figyelmeztetések között, hogy a különféle trafipaxok jelölve legyenek. (mármint hang-kép jelzéssel) A másiknál ki tudtam választani, ebben nem találom. (persze nem magyarországon használnám, mert ugye itt nem lehet, hanem kirándulás alatt külföldön)Pedig a mappákban ugyanaz van. Megnéztem pc-n.
Mit lehet tenni, hogy az is megjelenjen? -
CsabaTompa
tag
válasz
CsabaTompa #12158 üzenetére
Valamire sikerült rájönni. (legalábbis nekem, ti már lehet tudjátok
)
A barátomnál mikor töltődik be a program, megjelenik jobb oldalt alul a töltés fokozatai, nálam ilyen nincs. (Itt kezdtem el gyanakodni, amit írtatok, hogy program hiba lehet),
A másik mikor tervezek vele szegedre, ott az összesítésnél (mikor elmondja mi-merre), akkor megjelenik pl: szeged 3d képe (épületek), nálam ez megint csak nincs.Most ez a frissebb verzió okán nincs (bár frissebbeknél inkább előre fele haladnak, nem vissza), vagy tényleg program hiba lehet?
Azt már mellékesen mondom, hogy az ő verziója sokkal hangosabb.
-
CsabaTompa
tag
válasz
snowdog #12157 üzenetére
Most az iGO Primo v2.0 (9.6.5.211211) (december 7., 2011) használom. Nálam minden engedélyezve volt, most levettem az épületeket, majd ma megnézem mi lett vele.
A barátomnak a iGO Primo v2.0 (9.6.2.209584) (október 12, 2011) változat van meg, de ő ilyet nem tapasztalt eddig. Pedig nála is bevan kapcsolva minden.
-
CsabaTompa
tag
válasz
snowdog #12152 üzenetére
Köszönöm.
Már csinálom is. Még egy kérdés közben, ma szeged belvárosában járva észrevettem, hogy a navi kikapcsolt egyszer-kétszer. Valami memória hibát írt ki, és kilépett.
Viszont csak a belvárosban, kinti úton, vagy szegedet elhagyva tökéletes volt.
Tud valaki erre a jelenéségre valamit? Lehet, hogy annyi infó megy egyszerre, hogy nem bírja a gép?
Ilyet régen az 1.1-nél nem tapasztaltam. De viszont itt pár hozzászólással visszább azt írtátok, hogy kevesebb memóriát eszik mint a régebbi verzió.
Próbáljak meg a beállításoknál valamit variálni, pl: 3d épületeket kivenni, lehet, hogy túl sok neki amit meg kell jelenítenie?
Lehet amennyire fejlődik szeged már nem bírja a gépem követni -
CsabaTompa
tag
Hétvégén megyünk kirándulni erdélybe, és az autóba lévő gps-hez szeretnék lpg poi-t keresni.
Valaki tud ilyet? Romániában is van működő lpg jelző poi?
-
CsabaTompa
tag
válasz
snowdog #12140 üzenetére
Igen igazad volt, csak később olvastam az írásodat.
Nekem a hangerő azért volt fontos, mert a kocsiba beépített navigációm van, és amikor huzamos ideig nincsen "irányítás", akkor visszavált pl: rádióra. Így amikor szeretne irányítani, kell, hogy jó hangos legyen.Szinte mindent sikerült orvosolni, kivéve, hogy beszéd előtt legyen az a bizonyos -bing-.
Pedig az is bevan kapcsolva. Érdekes viszont, hogy csak "eszter" alatt nincsen.
De jó használni 1,1 után. Sok változás van benne, főleg a tts pro tetszik. Most kirándulás előtt biztos hasznos lesz.Ha a -bingre- van valakinek ötlete, az jó lenne, egyébként köszönöm az eddigi segítséget.
-
CsabaTompa
tag
Bocsánat pontosítok.
Nincsen az a "bing" hang az információ elején, úgy jönnek a hangok.
Pedig a hangoknál bevan kapcsolva ez a funkció. -
CsabaTompa
tag
válasz
CsabaTompa #12135 üzenetére
Megvan, az eqalizer bekapcsolása után elég magasra tudtam állítani a hangerőt.
Tökéletes.
Mostmár arra kell rájönnöm, hogy mivel állítom be, hogy az információk a kanyarok-elágazások előtt jöjjön, ne közvetlen az elágazásban.Ahogy olvastam az előző hozzászólónak is hasonló problémája van.
Ha hamarabb rájövök mint ahogy valaki visszajelez, akkor jelzem az előttem szólónak. -
CsabaTompa
tag
válasz
CsabaTompa #12134 üzenetére
A méretet sikerült megcsinálni, mostmár nagyon jó, viszont a navigáció hangja még mindig nagyon halk. A sys.txt-ben valahol nem tudom azt emelni?
-
CsabaTompa
tag
válasz
gipsztigris #12133 üzenetére
Köszönöm
esetleg a hangerővel kapcsolatos problémára. Azt hol kell javítani. -
CsabaTompa
tag
Miért van az, hogy most telepítettem a primo 2-t, és nem akarja rendes felbontásban használni. Autóba beépített multinavigációs készülékbe használnám.
Megnéztem a data.zip fajlt, ott található 320*240, 480*234, 480*272, 800*480. az igo9-en belül.
Elméletileg tudni kellene. Ami eddig volt fent 1.1, annak csak 480*272, 800*480 volt.
Hátha valaki tud segíteni. -
CsabaTompa
tag
Pedig sajna a fenti hiba jött elő.
Most ezen a kérdésen kívül, hol lehet a primo hangerejét növelni.
(Navigáció max hangerején is elég halk)Mármint ilyen "data.zip, vagy sys.fajl-ban kérdezem) -
CsabaTompa
tag
Én eddig primo 1.1-t használtam. A napokban frissítettem a térképeket, és azóta nem működik moha bá+egy pár hang.
Mit lehet ezzel tenni? Van rá megoldás, vagy újabb verziós primo-t kell telepítenem? Esetleg van valahol friss "moha bá" ?
Új hozzászólás Aktív témák
Tilos a warez és az ezzel kapcsolatos segítségnyújtás!
- OLED TV topic
- Formula-1 humoros
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kiszáll az optikai meghajtók piacáról a Pioneer
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Formula-1
- SSD kibeszélő
- iPhone-t használók OFF topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- AMD Ryzen 9 5900X / RTX 4070 12GB / 32GB DDR4 RAM / 1.5TB SSD konfig eladó normális áron
- Playseat Challenge X (G Edition) + G923 versenykormány + Driving Force váltó + Gran Turismo 7 (PS5)
- MSI Thin 15 Gamer Laptop új, csak kibontott 35hónap garanciával.
- Dell Precision 7510 i7-6820HQ/16GB/256+500Gb/Nvidia1000M/Win11PRO
- Dell Precision 3520 i7-7700HQ/16GB/512NVMe/Nvidia620/WIN11PRO Új aksi.
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest