Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Parallaxis

addikt

válasz Lajmund #30 üzenetére

Előtted írtam nem kell potyogni lehet diktálni.

Ez lehet változott, de a GBoard nálam nem működött egy csomó alkalmazással, így vissza kellett váltani a Samsung megoldására, az meg nem tud magyarul.

Amúgy van igèny a üzenet vàlaszolàsra a mai világban.

Erre írtam, hogy NEKEM nincs erre igényem. Ha elég egy rövid válasz, akkor ott vannak az emot ikonok, vagy a gyorsválaszok. Bővebben nem fogok bohóckodni egy órán, akkor már előhorgászom a telót és azon pötyögök (pedig amint írtam, a mostani órámon tudnék diktálni választ).
    Ezen kívül nincs semmi ami értelmes tudásbeli különbség lenne.

Egyébként az, hogy a Garmin túlárazott és nagyjából hülyére veszik a vásárlókat, az nem vitatéma, mert ez szerintem is így van. (Azért 2024-ben egy zafír kijelzőüveg ne kerüljön már plusz 100 ezer Ft-ba. No meg 1 millió alatt nincs fém óraház, csak fröcssöntött műanyag???? Ha meg törik a műanyag fül, akkor fixáras csere gariidőben??? Az acél lünettát meg direkt puha anyagból választani amit a ruha is képes koptatni, karcolni, mindezt egy sportra kitalált óránál???)

• Parallaxis

addikt

válasz Lajmund #15 üzenetére

Nem kaptam az ívet és nem baromsàg hanem az én véleményem

Igen, a te véleményed, csak éppen megalapozatlan, mert a Garmin fontosabb mérőszámai két hét után lesznek elérhetők és pontosak, szóval egy hét alatt te semmit nem tudtál megtapasztalni belőle.

smasung nem is tudja tulszàrnyalni minden sport funckioban de minden másban igen

Nem igazán van olyan lényeges tudás, amit a Samsung tud és a Garmin nem.
    Az üzenetekre a szabad válaszadás talán az egyetlen, de erre még soha nem volt igényem, mert ha válaszolni akarok egy üzenetre bővebben, akkor tuti nem fogok pötyörögni az órán, akkor már előhalászom a telefont és válaszolok ott.
    Mondjuk az Amazfitnél ez hatalmas plusz pont, hogy élőszóval lehet diktálni választ és az asszisztens is (nem hivatalosan) tud magyarul (egyedüliként az okosóra piacon).
    (Az első magyar utasításnál ékes magyar nyelven válaszol, hogy nem tud magyarul beszélni, majd innentől szépen megért mindent, maximum amikor kiírja, hogy mit mondtál valami arab írásjelekkel teszi, de a válasz már magyarul megy, vagy azt hajtja végre amit kértél :D)

Nálam a Samsung a WearOS-re váltás után ásta el magát. Kipróbáltam a GW6 Classic-ot, de akadozós, instabill cucc... Volt olyan, hogy este levettem a töltőről és reggel már be sem kapcsolt, mert lemerült (beragadt a háttérben valami hülyesége). Az meg, hogy naponta kellett töltögetni, alapból utálatossá tette.

• Parallaxis

addikt

válasz akosxyz #4 üzenetére

Ha nem kell ilyen robosztus modell, akkor az Amazfit Balance teljesen jó neked.
    Annyi a különbség, hogy "csak" 5 ATM a vízállóság, vagyis nem búváróra, de úszást támogat és fejlettebb a szenzora, így testösszetételt is mér, no meg lehet vele telefonálni is. A GPS és a szoftver ugyanaz, mint a T-REX 3-ban.
    iOS-t támogatja, de mint minden nem Apple óránál az üzenetekre nem tudsz válaszolni, minden mást támogat ott is.

• Parallaxis

addikt

Durva, hogy a Garmin Fenix 8 tudását hozza negyed áron úgy, hogy összevetve azzal pontosságban sem marad alul, sebességben, meg érzékenységben meg kb. körberöhögi azt. [link]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés