Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Lajmund

őstag

válasz hegedus001 #12 üzenetére

Nem kaptam az ívet és nem baromsàg hanem az én véleményem és mèg sok embernek akikkel beszéltem. Nem kell kiszinezni a semmit. A garmin egy tulàrazott cucc. A smasung nem is tudja tulszàrnyalni minden sport funckioban de minden másban igen és a legtöbb embernek igy is több a tudàsa mint amire szüksége van. Az apple orája meg konkrèten veri pontosságban a garmint mindenben plusz ugye ott is ott van minden más tudàsban a fölény. Most hogy van pár ember aki hetekig turázik àram nélkül az egy szélsőséges eset. Legtöbb embernek felesleges. 51mm-be a 1.4" kijező konkrétan gyerek ora kategória ja és ez fél milla úgy higy buta mint a föld és fizetni se lehet minden kàrtyával csak ha trükközöl. Ezek fényében egy vicc a garmin és addig fogom savazni ameddig nem ad ki egy rendes órát. Ràjöttek ők is higy kevés ez a puritàn semmi nem hatja meg az embereket amikor a legtöbb hobbistának egy töredék àron megvásàrolt okos ora is bőven elèg. Kb 5 év múlva lesznek azon a szinten hogy érdekeljen újra de addig a sima orák ki tudja màr mennyivel lesznek előrébb akkor is..

Új hozzászólás Aktív témák