Keresés

Aktív témák

• Bandit21

addikt

válasz Cefa #2 üzenetére

Hát köszönöm...
    Tudod 1 teljes cataclyst telepítés van vagy 15-20 perc és nincs időm sakkozni...

• Bandit21

addikt

Hály mindenkinek kicsit már kivagyok borulva...

Gondolkodtam 1 digit kártyán amivel lehet családi videót (VHS nem kell szuper minőség, van is róla topicom csak halódik) föltenni gépre aztán eszembe jutott h a ''másikgépemben'' bennevan a BBA RADEON VIVO-m (2000. évj) 64MB DDR-rel. Ezzel is megoldható a probláma. CSAK!!!
    A gyári CD-n vmi 1.0-ás Cataclyst van kb. van hozzá Multimedia Center ahol lehet fölvenni (Video in) lejátszani (fileplayer) meg ilyenek DE a kártya szinte használhatatlan vele (nincs AA AF ami a kisebbik baj de szinte 1 gém se indul el rajta) Bár digitalizálni tud AVI MPEG 1, 2 be. de a max minőség az 640*567 8M/sec ami jó azért de szerettem vna 720*576-ban. Úgy h a kártya másra is használható.
    MEGOLDÁS (gondoltam én... ) Ati honlap vmi ''újabb cucc'' le is töltöttem a 3.0-ás Cataclyst Driver-t C.P-t WDM-drivert és Multimed Centert 7.7.7.0.-ás. Ebben már lehet AA-t ANISO-t kapcsolgatni megy vele ''minden'' NFSHP2 stb.
    A VIDEO in progija azonban:
    Tud DVD minőségben fölvenni. 1 perc kb 40 mega, nem baj majd ráeresztek vmi DivX-et. DE! max 1x hajlandó elindulni. ha fölveszek vele, utána már le se játsza. Ha amit fölvettem máshol játszom le (File player stb) akkor ott lemegy, de ha utána újra el akarom indítani a fölvevős cuccot, vagy BÁRMIT ami az ATI-ho kötődik, VAGY el se indul VAGY befagy VAGY magától resetel.
    Erre varjatok gombot. MI A FRÁSZ LEHET VELE?

Aktív témák