- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Légies iPhone halvány színei
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Yettel topik
Aktív témák
-
Bandit21
addikt
Hály mindenkinek kicsit már kivagyok borulva...
Gondolkodtam 1 digit kártyán amivel lehet családi videót (VHS nem kell szuper minőség, van is róla topicom csak halódik) föltenni gépre aztán eszembe jutott h a ''másikgépemben'' bennevan a BBA RADEON VIVO-m (2000. évj) 64MB DDR-rel. Ezzel is megoldható a probláma. CSAK!!!
A gyári CD-n vmi 1.0-ás Cataclyst van kb. van hozzá Multimedia Center ahol lehet fölvenni (Video in) lejátszani (fileplayer) meg ilyenek DE a kártya szinte használhatatlan vele (nincs AA AF ami a kisebbik baj de szinte 1 gém se indul el rajta) Bár digitalizálni tud AVI MPEG 1, 2 be. de a max minőség az 640*567 8M/sec ami jó azért de szerettem vna 720*576-ban. Úgy h a kártya másra is használható.
MEGOLDÁS (gondoltam én... ) Ati honlap vmi ''újabb cucc'' le is töltöttem a 3.0-ás Cataclyst Driver-t C.P-t WDM-drivert és Multimed Centert 7.7.7.0.-ás. Ebben már lehet AA-t ANISO-t kapcsolgatni megy vele ''minden'' NFSHP2 stb.
A VIDEO in progija azonban:
Tud DVD minőségben fölvenni. 1 perc kb 40 mega, nem baj majd ráeresztek vmi DivX-et. DE! max 1x hajlandó elindulni. ha fölveszek vele, utána már le se játsza. Ha amit fölvettem máshol játszom le (File player stb) akkor ott lemegy, de ha utána újra el akarom indítani a fölvevős cuccot, vagy BÁRMIT ami az ATI-ho kötődik, VAGY el se indul VAGY befagy VAGY magától resetel.
Erre varjatok gombot. MI A FRÁSZ LEHET VELE?
Aktív témák
- Előrendelhető a OnePlus Pad 3
- Anime filmek és sorozatok
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Gitáros topic
- Hobby rádiós topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- További aktív témák...
- Update 07.09. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Újszerű Lenovo Legion 5 - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 5600H - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 - Win11 -MAGYAR
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest