- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor Magic V2 - origami
- Apple iPhone SE - se vele, se nélküle
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
Aktív témák
-
SeatZola
őstag
válasz
andorpapa #16 üzenetére
Ok. Csak arra gondoltam, hogy ha nem túl sokkal jobb, mint a gyári, akkor érdemes-e cserélnem? Itt most elsősorban a hangosságra gondoltam, mert a gyári is elég jól kordában tartja a hőt, csak a hangja... az nem az igazi.
Olvastam egyébként a tesztet. Teljesen ok. Mégis kb mikorra várható a teszt folytatása? -
SeatZola
őstag
Akkor úgy látom be kell nevezzek egy Zalmannra.
Egyébként és a vízhűtést nem favorizálom. Tudom hogy hülyeség de valahogy borsódzik tőle a hátam. Vizet a számítógépbe.... Tudom hogy hülye vagyok, de ez van. Tényleg, hol lehet legolcsóbban Zalmannt venni? Tudtuk valami jó tippet? -
SeatZola
őstag
Üdv! Valóban így hűt, de még nem tudom, hogy el akarom-e adni, ezért is dobtam fel a témát, hogy kiderüljön van-e amit érdemesebb rárakni. Jelenleg a Zalmann 7000-es Cu-n gondolkodom, arról elég jókat hallottam. Tudsz valamit róla? Az ára nem érdekel, hanem a tudása és a hangja!
-
SeatZola
őstag
Üdv Mindenkinek!
Igen fontos kérdésben kérném a tisztelt nagyérdemű segítségét!
A minap vettem egy P4 3,0 Ghz/800Mhz-es procit és hozzá egy Asus P4C800 Delux alaplapot. Minden teljesen rendben is lenne, de a gyári hűtés - amit a procihoz adtak(Boxos verzió) - egy kicsivel hangosabb, mint az előző ( P4 2,53Ghz/533Mhz plusz Asus P4T533-R szintén gyári hűtéssel) gépem. Azt szeretném megtudni, hogy valakinek van-e hasonló konfiggal tapasztalata, valamint azt, hogy a hőmérsékleteknek mennyin kellene kb. lennie. Nálam az üzemi hőfok úgy 35-37 Celsius fok , míg terhelten 45-49 fok között változik.
Arra lennék kiváncsi, hogy ez normális-e és esetleg milyen coolerre lenne érdemes cserélnem, ami legalább így hűt és csendesebb! Sajnos nem találtam sehol összehasonlító tesztet, ahol van gyári hűtés is.
Kérem aki tud valami értelmes segítséget adni, az ne habozzon. Ha valamely hozzászólásra nem tudok azonnal reagálni, az azért van, mert nem tudok sajna folymatosan a gép elött lenni.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest