- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Légies iPhone halvány színei
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
Aktív témák
-
Mosqu!to
addikt
Up...
Eddig csak bajtársak írtak, örülnék, ha mostmár jönne olyan is, aki tudja a megoldást. -
Mosqu!to
addikt
Elnézést, nem akartam bunkó lenni
Rászoktatni meg nehezen fogom, ugyanis a nagyrésze pont azért használ icq-t, mert tuálja az msn-t, és szerintem jobb is, leginkább azt szeretem benne, hogy ha elküldök egy üzenetet amikor offline az illető, akkor amikor bekapcsolja látja amit írtam. MSN-en nincs ilyen opció. -
Mosqu!to
addikt
fel
-
Mosqu!to
addikt
süllyedek
-
Mosqu!to
addikt
Kezdem azzal, hogy tudom, van tucatnyi ICQ-val foglalkozó téma, de egyik sem foglalkozik ezzel. Az alap júzer meg megnézi a nyitó kérdést, nem fogja végigolvasni amit írogatnak, ezért nyitottam ezt a topicot. Szóval:
A helyzet az, hogy van nekem egy ICQ 2003b, aminél naponta kb 5-6x akarnak felvenni amerikai 27éves usai nők, meg mindenféle ''emberek'', de egy dolog mindíg azonos, mindíg ''add contact list'', ''add 2 contact list'', ''Changed icq. I want you'' üzenet van a system notice-ban. Nos a kérdés az lenne, hogy ezeket hogyan tudom letiltani? Nyílvánvaló, hogy ez mind bot. Ez alapjáraton nem idegesítene, ha nem villogna, és ha mondjuk nem dobna mindíg fel üzenetet, ha éppen újraindítom/kikapcsolom a gépet, hogy van egy nem fogadott üzeneted. Van erre valami megoldás?
Másik kérdés: Ha éppen játszom, és valaki ír icq-n, akkor játékot levágja tálcára, és icq ablak meg jön föl az üzenettel. Elég idegesítő tud ez is lenni. Maga az icq ilyenkor le van vágva tálcára, de az ablak ugyanúgy felugrál, és tálcára teszi az éppen futó alkalmazást. Gondolom erre is van valami beállítás, csak én vagyok lame. Ötlet?
Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- KAMATMENTES Részletfizetés Alienware DELL monitor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- Macbook White 13" unibody
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest