- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hiddenroth
csendes tag
válasz
konyi79 #124931 üzenetére
Először is köszönöm szépen a tanácsokat. Teljesen fel lett újítva egyébéknt az áramhálózat is, jó minőségű kábelekkel. Azt mondod ÉMÁSZ minősített villanyszerelő sem jó? Nem igazán tudom kit hívjak akkor. Eléggé profinak tűnt, amikor a 32A-es bővítésem megcsinálta. Csak a kismegszakító kábelezése nem szép, de amúgy azt mondta rendben van és akkor még ezeket a hibákat nem észleltem. Őt fogom szerintem hívni, mert jobbat nem tudok tőle. Ezeknek azt hiszem időnként vizsgázniuk is kell, ilyesmi. Magam egyébként nem merem ezeket lemérni.
-
hiddenroth
csendes tag
válasz
donjohnson #124918 üzenetére
Jó kérdés, ez egy panel, normál társasház. A lakáson belül Legrand aljzatok, és Legrand túlfeszültség védett elosztók. Dugtam már persze sima elosztóba is a lakáson belül. Tehát csak elosztókba, közvetlenül a falba soha.
Esetleg a kismegszakitónál lenne valami? Anno aki csinálta az egy emeletes bf volt. Nem is fejezte be rendesen. Aztán egy minősített villanyszerelő jött ÉMÁSZ-tól bővített 32A-re. Nevetett azon, ahogy kinézett, de rendbe szedte. De nem lett esztétikus. Aztán volt egy IKEA-s, neki nem volt ideje erre, hogy megcsinálja, de rendben találta leszámítva a kinézetét. Ennyi anomália van a kezdetektől:
- az előszobában egy lámpa hamarabb kiég mint a többi, ez már sima egyszerű villanykörte esetben is így volt a felújításnál, tehát nem tudom az IKEA-s lámpára fogni, hogy abba az egy lámpába nehezebben lehet belecsavarni, egyszer talán leverte a kis megszakítót is, de ez nem biztos
- porszívózás közben egyszer előfordult szintén, hogy leverte, de akkor nem az előszoba ágára volt bedugva és akkor égtek a lámpák (az is)
De azóta 18 milliószor porszívóztam és semmi, és a lámpák is égtek. A lámpa még nem égett ki. Ki kellene hívni az akkor a minősített szerelőt gondolom nézzen át mindent. Akartam korábban, de kis munkákat alig vállal valaki és ez annak minősül, meg ritkán fordult elő nagyon sok év alatt. Érdekes.
-
hiddenroth
csendes tag
-
hiddenroth
csendes tag
Sziasztok!
Vannak olyanok itt, vagy a hardverapron árulók/hirdetők között, akik Thinkpad-ek szervizelésével foglalkoznak? Nem hivatalos szervizek, vagy számtech boltok érdekelnek. Volt egy jó kontkatom, de sajnos elérhetetlen egy ideje. Később, ha olyan helyzet lesz nem ártana, ha lenne hova küldeni. Jelenleg egy 440p-m van (4710mq), jól működik (kop-kop), még mindig gyors processzornak számít és ha újabbat akarnék venni, sokkal drágábbak ettől azok az U procis gépek, amik hasonló teljesítményt tudnak.
-
hiddenroth
csendes tag
Lefuttattam a Lenovo Diagnostics programmal egy Motherboard tesztet. Mindent rendben talált, bár lehet ez semmit sem jelent!
[link]
-
hiddenroth
csendes tag
válasz
Tikakukac #117744 üzenetére
Igen, már van egy új szerzemény, de később kapom meg, azzal tesztelni fogom. Valószínűleg igazad lesz, bár remélem sokára, van rá még 5 hónap garancia.
Találkoztál már konkrétan ilyen hibával? Ha igen mennyi ideig működött utána? Elképzelhető, hogy akár évekig működjön így? Sajnálnám, nekem nagyon megfelel.
-
hiddenroth
csendes tag
Sziasztok!
Adok egy T440p. A gép teljesen rendben van (kop-kop) és lehet nem is ennek a hibája, de szokatlan jelenséget tapasztalatok vele. Időnként amikor a töltőt rádugom akkor, nem mozdul az egér nem reagál semmire. Mondhatnám, hogy lefagy, de ha kihúzom akkor újra tudom mozgatni és normálisan működik. Ismételt rádugásra sosem történik újra "lefagyás". Hangsúlyozom, ez nem mindig fordul elő, de 20-1 vagy 2 alkalommal. Második jelenség, ha kikapcsolom a gépet vagy alvó állapotba teszem akkor a power led és egyéb led ami mondjuk be van kapcsolva a gépen, például mikrofon tiltás, égve marad. Kiad valami halk sercegő hangot a gép bal oldalán, közelről is alig hallható és mintha a ventilátor is "picit" pörögne. Ez nagyságrendileg pár percig tart és utána elalszanak. Viszont ez csak akkor történik, ha a táppal össze van dugva. Ha nincs akkor normál módon elalszanak. A tápegység gyári, de nem konkrétan ehhez a géphez való, de nem sokban tér el.
A tápegységem adatai:
Model: ADLX90NLC3A
LC PN: 5A10J75109
LI PN: 45N0499
INPUT: 100-240 V ~ 1.5A 50-60 Hz
OUTPUT: 20V --- 4.5A
2017. 05Ehhez "ajánlott" gyári [link] :
LI PN: 45N0242, 45N0246, 45N0250
Az OUTPUT minden esetben megegyezik és tudom, hogy ez a lényeg. Azonban az INPUT-nál vannak különbségek. Van amelyiken a gyári ajánlottnál 1.2A max van feltüntetve. Erről azt az információt kaptam, hogy csak hatékonyság béli különbség. Érdemes lenne multiméterrel kimérni a tápegységet? Ha igen, milyen értékek a gyanúsak? Egyéb ötlet?
Köszi a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Dell Latitude 5521 - FullHD érintőkijelző, i7-11850H (16 szál), 32GB DDR4, 500GB NVME, Geforce MX450
- P16s Gen2 16" 4K+ OLED Ryzen 7 PRO 7840U 64GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Újszerű Anker 778 12 in 1 Thunderbolt 4 Docking station dokkoló (Windows, MAC OS)
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! ASUS STRIX B650E-E R7 7700 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Thermaltake Ceres 500 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest