- Lassítanak a hajlítható kijelzős telefonok fejlesztésén a kínai márkák
- Kuo: Az iPhone 18 Pro állítható blendét kap
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDR123
tag
Sziasztok!
Van egy T480-as gépem, amennyire lehet kimaxolva (i7 cpu, 32 GB ram, 512 GB SSD). Munkára használom. Nem vagyok vele megelégedve, már ez a második. A CPU folyton visszamegy 1 GHz alá. Ha grafikai programot indítok, akkor használja az Nvidia kártyát és garántáltam 5 percen belül 0,2 GHz lesz a CPU teljesítmény. Az előző gépet is ezért cseréltettem ki, de úgy látom ez típus hiba. Rossz lehet a hőelvezetése. Felraktam rá a legfrissebb bios-t, hivatalos céges win 10 van rajta, de semmi. A 450-esem kenterbe veri.
Van valakinek tapasztalata? Mit lehet tenni?
-
HDR123
tag
Fent van a Lenovo Vantage, illetve futtatam a system updatet, akkor frissítette a bios-t is. 65W-os tápom van és üveg asztalon használom. Jelenleg talán a [TPFanControl] app segített, úgy hogy a hűtés max-on van.
Az előző 480-as ugyanezt csinálta, cseréltünk tápot is, de semmi.Egy mellékes bénaság, hogy ha jobb oldalt fogom meg a gépet akkor van hogy kifagy, összekásálódik a kép. Ez is volt az előző 480-assal, ennél már elfogadom ezt a hibát, de a cpu jobban aggaszt. Kezdem úgy érezni, hogy hibás a 480-as széria.
-
HDR123
tag
válasz vicze #109765 üzenetére
TRFC szerint cpu alapban 50 fok körül, ha nyúzom, akkor 70-80 fok. A GPU az szomorú dolog. Az a durva, hogy ezek új gépként kerültek hozzám. És már a második. Céges, szó nélkül cserélik ha nagyon akarom. Csak hát munkaeszköz. Megint költözni macera, inkább kinézem mi lehet helyette. Utoljára T495 volt csak sajnos AMD procival.
-
HDR123
tag
válasz Tikakukac #109787 üzenetére
A GPU tutira hatással van a CPU frekire. Pl.: Indítok egy Postman-t vagy egy Android Studio-ban egy emulatort és látom a tálcán az Nvidia ikonon hogy használja a gpu-t az app, majd 5 perc és 200 MHz-en ketyeg az i7 processzor. Most tiltva van az Nvidia gpu, így jobb, de azért is írtam mert nem tökéletes, bosszantó hogy így is visszaesik.
Kicsit csillapodik ez a covid és bemegyek a céghez, indítani fogom a cserét. Addig lesz időm rendet rakni, felkészülni a költösére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macska topik
- Milyen notebookot vegyek?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Eredeti játékok OFF topik
- Okos Otthon / Smart Home
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Gaming notebook topik
- További aktív témák...
- Új ThinkPad T14 Gen 5 -2024-, FHD+ IPS, Intel Ultra 5 125U , 16GB DDR5, 512GB NVMe, ujjl., gyári gar
- Precision 3560 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1165G7 T500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Latitude 5540 15.6" FHD IPS i5-1345U 16GB 256GB NVMe SSD IR kam gar
- Latitude 5530 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe SSD ujjlolv IR kam gar
- G15 5530/Core i7-13650HX/32GB/1TB SSD/15.6" FHD 360Hz/GeForce RTX 4060/Ubuntu/Garis
- Cooler Master NotePal CMC3
- Retro gémer laptop
- Gyári és utángyártott laptop töltők eladók (HP, Dell, Samsung, Fujitsu, Toshiba)
- Dell Inspiron N5110 - i3-2310M, 320GB HDD, 8GB RAM, AMD Radeon 6470M, 15.6" laptop új gyári akku
- Újszerű ASUS ROG Zephyrus Gamer Laptop 144Hz i7 8750H 24GB RTX 2070 8GB Dobozában Beszámítás Futár
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest