- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HDR123
tag
válasz
Tikakukac #109787 üzenetére
A GPU tutira hatással van a CPU frekire. Pl.: Indítok egy Postman-t vagy egy Android Studio-ban egy emulatort és látom a tálcán az Nvidia ikonon hogy használja a gpu-t az app, majd 5 perc és 200 MHz-en ketyeg az i7 processzor. Most tiltva van az Nvidia gpu, így jobb, de azért is írtam mert nem tökéletes, bosszantó hogy így is visszaesik.
Kicsit csillapodik ez a covid és bemegyek a céghez, indítani fogom a cserét. Addig lesz időm rendet rakni, felkészülni a költösére.
-
HDR123
tag
válasz
vicze #109765 üzenetére
TRFC szerint cpu alapban 50 fok körül, ha nyúzom, akkor 70-80 fok. A GPU az szomorú dolog. Az a durva, hogy ezek új gépként kerültek hozzám. És már a második. Céges, szó nélkül cserélik ha nagyon akarom. Csak hát munkaeszköz. Megint költözni macera, inkább kinézem mi lehet helyette. Utoljára T495 volt csak sajnos AMD procival.
-
HDR123
tag
Fent van a Lenovo Vantage, illetve futtatam a system updatet, akkor frissítette a bios-t is. 65W-os tápom van és üveg asztalon használom. Jelenleg talán a [TPFanControl] app segített, úgy hogy a hűtés max-on van.
Az előző 480-as ugyanezt csinálta, cseréltünk tápot is, de semmi.Egy mellékes bénaság, hogy ha jobb oldalt fogom meg a gépet akkor van hogy kifagy, összekásálódik a kép. Ez is volt az előző 480-assal, ennél már elfogadom ezt a hibát, de a cpu jobban aggaszt. Kezdem úgy érezni, hogy hibás a 480-as széria.
-
HDR123
tag
Sziasztok!
Van egy T480-as gépem, amennyire lehet kimaxolva (i7 cpu, 32 GB ram, 512 GB SSD). Munkára használom. Nem vagyok vele megelégedve, már ez a második. A CPU folyton visszamegy 1 GHz alá. Ha grafikai programot indítok, akkor használja az Nvidia kártyát és garántáltam 5 percen belül 0,2 GHz lesz a CPU teljesítmény. Az előző gépet is ezért cseréltettem ki, de úgy látom ez típus hiba. Rossz lehet a hőelvezetése. Felraktam rá a legfrissebb bios-t, hivatalos céges win 10 van rajta, de semmi. A 450-esem kenterbe veri.
Van valakinek tapasztalata? Mit lehet tenni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ELADÓ - LENOVO LEGION SLIM 7i 16IAHV - 40GB RAM, 1.5 TB SSD
- Dell laptop eladó i5 11. gen, 8GB RAM, 512GB SSD, újszerű állapotban!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470s - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Quadro FX 570 eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest