- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Huawei Watch GT 4 - kerek karék
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Doki16
addikt
A képen látható 33+ akkumulátor melyik gépekhez való?
fru p/n 42t4677
asm p/n 42t5263Jól veszem ki a Google szavaiból, hogy ezekhez jó? Lenovo ThinkPad R400, R61, T400, T61 14 inch Wide Screen
-
Doki16
addikt
Nincs valakinek véletlenül elfekvőben egy X230-as laptophoz bármilyen akkumulátora? Sajnos ami két éve került a gépbe teljesen megadta magát. Már annyit nem bír ki amíg leveszem a dokkolóról és átrakom az 1 méterrel arrébb lévő kanapéra ahol található egy másik töltő
-
Doki16
addikt
Sajnos megadta a x230-as gépem akkuja magát. Használat közben egy pillanat alatt lemegy 90%-ról 6%-ra. Lehet ezzel valamit kezdeni vagy teljesen kuka?
-
Doki16
addikt
Tegnapi nap beszereltem az X230 gépembe egy Samsung 840 EVO mSATA SSD-t. Fel is ment rá a windows meg minden, működik a gép ahogy kell, rengeteget gyorsult tőle
A bajom az, hogy a boot sorrendben a HDD van előrébb és állandóan arról akarna indulni. Nyilván nincs rajta semmi ezért nem is indul el. F12-vel tudom orvosolni a problémát jelenleg. Szeretnék sorrendet változtatni, de nem tudok, mert a BIOS BOOT menüpontjában csak sorrendet tudom megnézni. Az összes többi rész ahol lehetne állítani szürke. Mi lehet a gond? Az elején amikor jelszót kér BIOS nem írok be semmit csak enter és beenged. Lehet ez a baj? -
Doki16
addikt
-
Doki16
addikt
Van egy x230-as gépem. Nézegetem bele az msata ssd-ket. Megéri bele megvenni az ilyen meghajtókat? Gondolok itt arra, hogy ez az msata csatoló van olyan jó mintha egy asztali géphez rakok egy 2.5"-os 850 evot? Szeretném ha gyorsabb lenne gép. Nagyon elszoktam már a merevlemezek lassusagatol
-
Doki16
addikt
Nem lapul valakinek egy ilyen kis indicator sticker a fiókjában? Kintről kisebb vagyont kérnek el ezért.
-
Doki16
addikt
-
Doki16
addikt
Jah szemből, persze, hogy nem lehet. Én azt hittem a másodszorra linkelt képeimre mondtad. Azért csináltam még harmadszorra is
Jól van akkor simán elbeszéltünk egymás mellett
Az első képeket még DSLR-el csináltam, ott egy magasabb záridő volt a lényeg csak, hogy látszódjon a két kijelző közötti különbség. -
Doki16
addikt
Hát azért szerintem ordít a különbség
IPS TN
IPS TN
IPS TNAmúgy lemértem a kijelzők fényerejét műszerrel. Mindhárom gépet max fényerőn teljesen fehér részen néztem ugyanott.
IPS ami jobb oldalon volt: 176 lux
IPS ami bal oldalon volt: 153 lux
TN panel: 99 luxBrutális különbségek.
(#96759) Tikakukac: Színben már a BIOS-ban is látszik az eltérés. Ez a melegebb tónus még kellemesebb is szerintem. Beigazolódott amit szemre néztem, hogy sajnos fényerőben is gyengébb. Mindegyik ledes világítású? Mindegy, hogy TN vagy IPS?
-
Doki16
addikt
-
Doki16
addikt
Van két teljesen egyforma x230 gép nálam. Mindkettő IPS kijelzővel van szerelve. Viszont vagy az egyikkel vagy a másikkal van valami gond. Mind a kettő max fényerőre van állítva, de a baloldali gyengébbnek tűnik és jóval sárgásabb is a fénye. [kép1] [kép2] [kép3]
Közelebbről is csináltam róluk képet. Bal oldali Jobb oldaliVan valakinek ötlete, hogy mi lehet a probléma? Az egyik haldoklik vajon?
-
Doki16
addikt
válasz
Tikakukac #96740 üzenetére
Milyen win 10-et érdemes leszedni, hogy jó legyen és honnan. Vagy valami program amivel ki lehet gyomlálni az oda nem illő dolgokat?
Azért kérdem, mert pont most kell 3db x230-at telepítenem és jó állapotban akarom átadni a gazdáinak, hogy sokáig ne legyen vele gond
Tudnál pár tanácsot adni nekem?
-
Doki16
addikt
Látom az akkuról meg a töltési limitről beszélgettek. Hol tudok olyant beállítani, hogy max ilyen 70-80%-ig töltse csak. Jó lenne mert állandóan akksiról lenne használva a gép.
-
Doki16
addikt
Van egy x230-as gépem. Rá szeretném kötni a tévémre a laptopot. Ha veszek egy DP-HDMI átalakítót akkor azon keresztül át tudja küldeni a hangot a tévére?
-
Doki16
addikt
Sziasztok!
Vettem egy X230-at de hiányzik róla ez a kis műanyag led takaró. Be lehet ezt valahonnan szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- REpont és hulladékgazdálkodás
- LEGO klub
- Okos Otthon / Smart Home
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Filmvilág
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- GAMER MSI LAPTOP : 15,6" 144 HZ /// i5 12450H /// 16GB DDR4/// RTX 4050 6GB/// 1TB NVME
- HP Elitebook 840 G8 14" fullHD i5-1145G7 32/512GB Garancia
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- X1 Yoga 8th 2-in-1 14" FHD+ IPS érintő i5-1335U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam aktív toll gar
- Bomba ár! Siemens Simatic Field PG M5 - i7-6820EQ I 8GB I 1TB SSD I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest