- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Yettel topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Google Pixel topik
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
peteracs
csendes tag
válasz
metal01 #74910 üzenetére
A user guide-ot néztem már korábban, azért köszi.
De a videóban csávónak olyan könnyen lejön, nálam olyan, mintha a műanyag alatt még fogná valami. De ott elvileg nincs se pöcök se csavar.
Egészen pontosan a Thinkpad felirat felett, a kurzor alatti 3 kis bemetszésnél szorul, nem akar elválni a magnézium váztól.
-
peteracs
csendes tag
Sziasztok!
Kis segítségre lenne szükségem...
Nekiálltam szétkapni egy Thinkpad T410-et, de elég korán elakadtam.A billentyűzet keretét (csuklótámaszt) nem tudom leszedni. Szerintem minden csavart kiszedtem, körbe a kis pöcköket mindenhol ki tudtam pattintani, de a jobb alsó saroknál, a ferde Thinkpad felirat környékén valamiért nem akarja az igazságot. Van valami ötlet? Vagy valami, ami elkerülhette közben a figyelmem?
Előre is köszönöm!
-
peteracs
csendes tag
válasz
sebijani1982 #56487 üzenetére
Én használtam, de a beállításokra nem igazán emlékszem. Amire automatikusan beállította a program, azon használtam, bármi gond nélkül futott a játék.
-
peteracs
csendes tag
Üdv!
Kis tanácsadásra lenne szükségem...van egy core i7-es t410-em, aida64 szerint alap használat közben 70+ fokosak a magok, magának a processzornak is ekörül alakul a hőmérséklete. Rendjén van ez így és ne aggódjak emiatt, vagy alacsonyabbnak kéne lennie? Tisztítás és újrapasztázás segítene a dolgon, vagy esetleg ventilátort feljebb húzni, vagy ilyesmi?
Köszi.
-
peteracs
csendes tag
sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. T500-am megadta magát játék közben. Megakadt, azóta be sem kapcsol. bekapcs gombra elindul,a venti pörög,aztán semmi,bios-ig sem jut el. először még helyre akarta állítani magát,de nem jött neki össze. egyelőre nincs lehetősègem másik vinyóval kipróbálni.
van valami tippetek?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Windows 11
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- Autós topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- SSD kibeszélő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- További aktív témák...
- X1 Carbon 10th 14" 4K UHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Asus - TUF Gaming A15 - FA506NC-HN039
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 notebook - Ultra 5 135U16GB DDR5 512GB SSD Intel Graphics W11
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios 300 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2060 6GB WIN10
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Samsung SyncMaster 205BW Monitor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest