- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobilhasználat külföldön
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eutikhus
csendes tag
válasz
cassius.clay #46190 üzenetére
Köszönöm a segítséget! :-)
-
eutikhus
csendes tag
Sziasztok!
Van egy IBM T43 -as laptopom. Nagyon szeretem, de lassacskán szükségem lenne egy újabb gépre [lehetőleg az is ThinkPad :-) ]
A gépbe raktunk anno 2 GB Ramot, illetve egy 160 GB-os merevlemezt. Ezen kívül idén vettem bele egy USB 3-as Express kártyát is, mert szükséges volt a gyors adatmentés szintén USB 3-as hordozható merevlemezre.
Az akkumulátor még 1,5 órát bír, de sajnos egy helyen fel van repedve. Lassacskán cserére szorulna.
Szerintetek mennyiért tudnám eladni? Mennyi lenne a reális ár érte?
Ti mennyit adnátok érte?Előre is köszönöm minden segítő válaszát! :-)
-
eutikhus
csendes tag
Sziasztok!
Nekem egy IBM T43 (2668) laptopom van. Épp szerették volna leselejtezni, de sikerült megmentenem. Azóta már működik is rendesen.
Viszont én szeretném egy picit tuningolni. Szerintem megérdemli, hogy még legalább 3-4 évig tökéletesen használható legyen. Szeretném benne kicserélni a memóriamodult, a HDD-t, és a processzort. Első kettővel nem is lenne gondom, de...
Esetleg tudtok nekem segíteni abban, hogy milyen processzorok kompatibilisak ezzel a lappal?
Most egy Pentium M 750-es van benne. A lehető legjobbat szeretném beletenni, de még azt sem tudom, hogy cserélhető-e. Van valami ötletetek?
Érdemes ilyenen gondolkodni?
Minden választ előre is köszönök!
-
eutikhus
csendes tag
Sziasztok!
IBM ThinkPad T43-nál miért nem megy semmilyen Driver??
Kaptam egy régebbi IBM ThinkPad T43 (2668) -as laptopot. Már feltelepítettem rá egy XP-t. Most azon lennék, hogy a hardverek drivereit telepítsem.
Már minden driver fent van a gépen, mégsem működik egyetlen hardver sem. Az OS látja eszközkezelőből is, de azt írja, nincs illesztőprogram.
Már a BIOS-t is frissítettem, illetve megnéztem, egy hardver sincs letiltva.
Mi lehet a baj?
Kérlek segítsetek!
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- X1 Carbon 12th 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- PS Plus előfizetések
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest