- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen GPS-t vegyek?
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Fotók, videók mobillal
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasrc
tag
Szerintem nem "eredeti", ha lehet így fogalmazni. Nekem egy gyári német billentyűzetes T420-asom van, ezen cseréltem ki a billentyűzetet magyarra. A klaviatúrát a linkelt eladótól vettem.
Különbségek: A trackpoint gumija jóval puhább és az a kis műanyag elem, amire rámegy más színű. A gombok nyomáspontja egy hangyafasznyit mintha határozatlanabb lenne (puhább gumidómok?), de ennek ellenére nulla különbséget érzek napi használat mellett. A trackpoint kupakja viszont folyton lejött, azt le kellett ragasztanom.
Persze az is lehet, hogy már a Lenovonál is változó minőséget kaptak és nálam egy jobbfajta német volt benne eredetileg, így nem tudom mennyire van értelme összehasonlítani. Markáns különbség egyedül a trackpointnál volt. A műanyag és a gombfeliratok minősége egy-az-egyben ugyanaz.
Szóval ha nagyobb összegeket tudsz ezen spórolni, akkor szerintem bevállalható.
-
thomasrc
tag
Erről mi a véleményeket, hakkolt lehet? A képen jelzett résznél olyan a drót, mintha valaki meghajlította volna utólag.
http://www.ebay.com/itm/191611877104Egyébként külön nem lehet ilyen összekötő elemet venni a zárszerkezethez? Sokallok kiadni ennyi pénzt csak azért, hogy utána átapplikáljam belőle a drótot...
-
thomasrc
tag
Az a gáz, hogy napközben sokat cipelem és bizony kiesik az ultrabayből a CD-író.
Esetleg beragasztom valamivel fixen a CD írót, de ha vissza tudnám tenni a helyére rendesen a rögzítőjét, akkor annak jobban örülnék.
Nem is értem, hogy egy annak idején több mint 200-ba kerülő gépen ilyen gagyi alkatrészeket hogyan engedhettek meg maguknak.
Kicsit csalódás volt nekem a Lenovo az istenítő kommentek után.
-
thomasrc
tag
Van egy olyan problémám, hogy egy Lenovo T420-ason kivettem a CD írót, viszont az ultrabay zárókája, az a kis műanyag slider kiesett a helyéről. Na most, hiába teszem vissza a helyére, egyszerűen beesik és nem tudom használni. Később találtam egy rugót is, aminek a helyét megtaláltam a műanyag elemen, de még így is beesik, ha berakom a helyére. Hova kellene passzintanom azt a rugót a gépen belül és miért esik be a slider? Valami hiányozna még a rugón kívül?
Az a legnagyobb problémám, hogy a manualban nem térnek ki külön ennek a szerelésére és így vakon tapogatózok csak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- P16 Gen1 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- LOQ 15IAX9 15.6" FHD IPS i5-12450HX RTX 4050 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest