- Google Pixel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Egy óra, két rendszer
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
deathtania
senior tag
válasz
FoxiestFox #116407 üzenetére
Igazából nekem csak egy jobbra gomb mechanikával együtt, és egy backspace gomb mechanika nélkül kellene a háttérvilágításos billenyűzetre. Kérlek, segíts, hogy keressek rá adott esetben, mert én semmit sem találtam ebayen...
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
Kicsit el vagyok veszve, ezért szeretnék egy kis segítséget kérni.
Lenovo X240-eshez bármilyen (akár háttérvilágításos, akár nem) magyar kiosztású billentyűzetet honnan tudnék szerintetek szerezni? Amit találtam, az általában vagy out of stock, vagy valamilyen más nyelven, pl. szlovákul van.Akár bontott megoldás is szóba jöhetne, mert családon belül menne tovább a noti olyan embernek, aki főleg külön billentyűzetet használ, így neki nem a legfontosabb, hogy legszebb legyen.
Nálam sajnos kiesett 2 gomb a háttérvilágításos billentyűből, amiket visszatenni nem lehet, mert az emelő szerkezet megadta magát, viszont nem találtam egyetlen szervízben sem bontott, rossz billentyűt, amiből esetleg át lehetne tenni a gombokat. Ha esetleg tudtok valakit, akinél ilyen fellelhető, annak az információnak is rendkívül örülnék!
Köszi a segítséget előre is.
-
deathtania
senior tag
Sziasztok!
X240 tulajként sikerült addig püfölnöm a billentyűmet, hogy a backspace gomb teteje eltörött. Van esetleg ötletetek, hogy rossz billentyűzetet, amiről ki tudnám cserélni ezt ez az egy betűt, honnan tudnék szerezni?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Asus TUF - R5 7535HS, RTX 3050 és 16gb D5, 144Hz + 2 év GARANCIA
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 5495, 14" FHD IPS, Ryzen 5 Pro 2500U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Legion Pro 7 RTX 4090-es laptop 999.000Ft-ért, HP, DELL, Lenovo dokkolók 12.300Ft-tól
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest