- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mobilhasználat külföldön
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
p5quser
tag
Hát, mindkettőtök diagnózisa elég hervasztó.
Az alaplaphiba kiszűrhető -gondolom- azzal, ha akksi nélkül, csak tápról használom.
Ha úgyis offol, akkor kuka.
Tegnap még 2 órán keresztül zümmögött a gép. 50%-ról indultam. Kb 1,5 óra Aranyélet, plusz némi böngészés.
3%-on bealudt. Kb 2 órát tölthettem 90 wattal, ma újra próbálkozom. -
p5quser
tag
válasz
Chaser #98863 üzenetére
Köszönöm a választ. Ezek szerint 2 év lenne a szavatossága? Frankó. Azért gyanakodtam volna valami komolyabbra, mert az akku ugyanúgy kiszolgálja azt a 3-4 órát amit az elejétől fogva produkál. Csak beiktat egy sztrájkot, mikor úgy tartja kedve. Van hogy 30%-nál, van hogy 70-nél. Még csak menteni sincs lehetőségem. Bár inkább médiás notinak van használva. Akkor indítom a filmet és meglátjuk.
Mégegyszer köszönöm! -
p5quser
tag
Sziasztok!
Egy olyan problémám lenne egy x201-sel, hogy csináltam egy akku resetet és azóta random kikapcsol a gép. Az akku 9 cellás, 2015 októberi, utángyártott Sanyo, 2016 áprilisában lett először beüzemelve.
Legalábbis a power manager szerint. 149 ciklust és jó kondíciót ír róla. A reset óta egy merítési ciklus alatt egyszer kikapcsol használat közben, ha altatom, szinte mindig. A reset előtt semmi nyűgje nem volt.
A reset a power manager szerint zajlott, Win10 alatt. Természetesen az eseménynaplóban semmi hiba. Ha ez számít. Vajon az akksi purcant bele a resetbe, vagy az alaplap? No meg hogyan tovább?
Előre is köszönöm! -
p5quser
tag
válasz
Pistiboy88 #96613 üzenetére
Üdv!
Engem is meglepett ezzel a w10 1803-as frissítése, ugyan x201-en. A HD Graphics driverét rolllbackeltem és megoldódott. Valószínűleg Nálad is ez lesz a megoldás.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Asus ExpertBook B1 B1500 - 15.6" FullHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Ahh! Dell Latitude 7430 "ÜTÉSÁLLÓ" Üzleti Profi Ultrabook 14" -50% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9800X3D Processzor!
- Új, verhetetlen alaplap sok extrával!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest