- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Foreo FAQ 202 – LED it be!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
laciko69 #70268 üzenetére
Akkor vegyél újat. Hátha azon megtanulod a heJesírást, bár nem nagy esélye van...
Jah az edge nem TP, a fuji sem, rossz topikban vagy. Milyen notebookot vegyek című történetet ajánlanám. Kereső jobbra fent.dying_star Egy ideje már nincs időm a topikra, de az ilyenek miatt nem is bánom
-
válasz
laciko69 #70268 üzenetére
Igazából rájöttem egy ideje, hogy sokakat lehetetlen lebeszélni arról, hogy kakát vásároljanak.
Szerintem az emberek többsége annyira agymosott már (no offense), annyira beléjük van rögzítve az, hogy "újat, szépet, kövessük a többieket", hogy elfelejtik, hogy egy akármilyen használati tárgy esetében egy dolog számít igazán, és az a használati érték / időtállóság.
Sokszor volt már, hogy kikérték a véleményem a "milyen laptopot" - témakörben, kifejtettem, miért jó a használt business class, aztán elmentek és megvették a consumert, mert "csak jobb az új". -
-
Tikakukac
titán
válasz
laciko69 #70263 üzenetére
Fél tucatot néztem meg eddig, továbbra is okádék. Edge-ben és T-s Thinkpadban is.
A legtöbb esetben amúgy amiatt is kavarodik meg a szegény ember, mert első gépe, vagy sohasem volt még jó. Ilyen esetekben totál megértem ha nincs vele baja. De attól az még nem lesz jó, maximum megtanult élni ilyenekkel. Sokan vannak így, lásd mennyi ember szerint tökre nincs azzal, hogy a notijának a kijelzője olyan, mint egy 30 éves Junoszt-402.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Borderlands 4
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Eredeti játékok OFF topik
- Xbox Series X|S
- Korrektnek látszó, ésszel árazott egeret dobott piacra a Corsair
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- Lenovo Legion - i7 7700, GTX 1060 és 12gb RAM + GARANCIA
- P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10875H T1000 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Apple iPhone 12 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Részletfizetés . ASUS TUF Gaming A18 FA808UM-S8019
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest