- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Honor 200 Pro - mobilportré
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- 8000-es akksi került az IQOO Z10 Turbo+-ba
- Egy óra, két rendszer
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Ara szvsz több, mint elég.
(#93969) Mirr Murr: Én csak StarCraft 2-t próbáltam rajta minimum grafikán, az se mai darab, de elég nyögvenyelős volt az "élmény". El lehetett játszani vele, de nem volt túl kellemes.
Szvsz ezek az integrált holmik leginkább arra jók, hogy van kép tőlük a monitoron, és nincs VGA, ami plusz hibalehetőség és fogyasztás.
-
azbest
félisten
Nekem t430 van, nem 's', mert abban forrasztott proci van és vékonyított. Erre még jobb a hivatalos támogatás win10-re., mint az egyel korábbira. Sima intelest vettem, nem nvidia gpu-sat. Felbővítettem, ahogy jól esett
2 dokkoló, 90w adapterekkel
i7-3720qm 4 mag 8 szálas proci
2.5" ssd a winyó helyén (windows), a winyó egy hozzá való olcsó fiókban az optika helyén. Az aljában a wwan/mpcie slotban pedig egy msata ssd (linux).
16 GB ram.
Fejlesztek rajtaPersze, ha kifejezetten erőgép kell, akkor a 15 colosnak jobb lehet a hűtése. a W530 meg még jobban bővíthető lehet (i7 4mag, 4 memória slot = max 32GB ram, nvidia gpu ...)
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Autós topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Opel topik
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad Universal és Hybrid USB-C dokkoló, töltővel + USB-C kábellel!
- AKCIÓS áron eladó HP ZBOOK STUDIO G8 WORKSTATION! i7-11850H/32GB/RTX A2000/15,6"FHD/IPS/GARANCIA
- Asus TUF Dash F15 Gamer Laptop szép állapotban (RTX 3070, i7)
- AKCIÓ! Dobozos új Lenovo Yoga Slim9 Laptop! / i7-1165G7 16 GB 1 TB SSD UHD IPS TOUCH Garancia/
- 30+ típus!!! Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-12. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation, stb.
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest