- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
válasz
jochen
üzenetére
szerintem be lehet üzemelni a modemeket a 10.04-en is, akár wvdiallal. nem ismerem a mintet, tisztelem a 10.10 gyors indulását, de nekem a 10.04 eddig tökéletesen bevált. mondom ezt úgy, hogy pár dolgot már csináltam rajta. most például 33 napja megy és nemigen volt még olyan, hogy nem frissítés miatt (azaz hibából) kellett volna restartolni.
egyébként gugli első találattal megy a k3765 egyetlen sorral:
sudo apt-get install usb-modeswitch
szerintem az e220 is megy, esetleg ezt lehet rátuszkolni.
-
-
audi100td
nagyúr
válasz
jochen
üzenetére
Kingston-t vagy Kingmax-ot vennek bele (333MHz minimum, de 400-as is jo), mind a kettovel jok a tapasztalataim T42-ben, CSX-et lehetoleg ne, azzal nalam neha kifagyott, pedig memtest nem talalt hibat, prime is futott rendesen. SO-DIMM annyit jelent, hogy laptopba valo ram, mas a foglalat mint az asztali gepeken, rovidebb.
Pisztillus: minek neked ennyi gep?

-
Gondwana
addikt
válasz
jochen
üzenetére
nem, a vinyó hőmérséklet ennyi. a sentinel irta ki
Ha a HDD melegszik, akkor azt hogy gondoltad, hogy a CPU-hűtő hűtse vissza?
(Amit írtál, az alapján ez a HDD akármibe, tethát akár asztali gépbe rakva is ugyanúgy megdöglős, külön HDD-hűtés pedig ezekben a gépekben szerintem szükségtelen)
Amikor új hozzászólást írsz, megjelenik egy (Szerkesztés) felírat. Arra való, hogy ... inkább olvasd el itt. -
Gondwana
addikt
válasz
jochen
üzenetére
Nem ettől - az 50 gondolom, a CPU hőmérséklete, akkor pedig semmi köze a HDD hőmérsékletéhez. (Mondjuk, nálam a Transcend 300X CF szokott 45-50 fokos lenni, ami nem HDD, de a HDD helyén fűt, azt pedig direkt élvezem ennél a gépnél, hogy 50-ig qssol a ventillátor, amikor közelít a 60-hoz, akkor felpörög kb. 3000-ig és visszahűti 50 köré - pl. jútyúblejátszáskor)
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Poco F7 – bajnokesélyes
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- Macbook Air M1 2020 // 13" // 16/512GB // Számla+Garancia /
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3459,94% Akkumulátor
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Macbook Pro 2019 // i9 // 32GB / 2TB // Számla+Garancia //
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest