Hirdetés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Napfénysüti
nagyúr
Ha írtad volna hogy dokkolóról van szó akkor mindjárt más a leányzó fekvése. Rákeresve nem igazán találtam Clevo géphez ilyet de lehet csak nem vagyok elég kitartóan kereső.

Thinkpad dokkoló meg mint már előttem írták a fórumtársak nem párosítható Clevoval. A dokkolóhoz való gépeknek spéci foglalat van az alján. Még TP dokkolókból is többféle van a különböző gépekhez.
-
adm
őstag
ez a dokkoló csak adott márka (ibm thinkpad), adott típusaival kompatibilis (felsorolás legalul). csak az ilyen notebook-okon van az a speciális csatlakozó, amivel összekapcsolhatók. még a későbbi modellekkel sem kompatibilis.
a foglalat pedig pci és nem pci-express. a pci-be jóval kisebb teljesítményű bővítőkártyákat terveztek anno. mivel a dokkoló nem mai darab csak pár, jellemzően régebbi vga-t lehet belerakni. és akkor az áramellátás és a hűtés kérdése még nem biztos, hogy játékra méretezett.
-
Lajkó
őstag
De ha már itt járok!
Azt gondolom akkor meg tudjátok mondani nekem, hogy ha beleteszek az imént linkelt termék PCI foglalatába pl. egy 8800GT-t akkor teljes értékü vga-t kapok??? Ezek amúgy 16X-os PCI slot-tok? Meg lehet valahogyan oldani, hogy a lapos saját képernyőjén lássam a képet?
Új hozzászólás Aktív témák
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti
- 173 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 i5 13400 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ÚJ Zalman T4 Plus FSP 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő