Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Frawly
üzenetére
De a PATA SSD-ket is elég lehúzó áron adják, érdemes inkább SATA SSD-t tenni a helyére PATA-SATA adapterrel. A mai PATA SSD-k amúgy is SATA-k, csak fel van rájuk szerelve az átalakító, eleve azzal összeintegrálva érkeznek.
Izé, sosem volt "natív" PATA SSD. (Esetleg a technológia hajnalán néhány ipari felhasználásra, szerverekbe, célgépekbe szánt modell, de olyanokkal kereskedelmi forgalomban nem találkozik az egyszeri vásárló.)
Az M.2 2242-t egyébként pont példának hoztam fel arra, hogy pusztán azért, mert egy technológia újabb és modernebb, nem biztos, hogy el is fog terjedni. Én pl. nem annyira szeretek early adopter lenni, valamint pl. egy Youtube-kodekváltás miatt leszarozni az eddig bevált gépet (ezt csak azért írom, mert megfigyeltem, hogy olyan emberek dobnak el amúgy teljesen jó és erős vasakat, mert "szaggat a 4k YT", akik nem vették eddig a fáradságot utánaolvasni a háttérben lévő h264->vp9 váltásnak); az én felhasználói szokásaimhoz nem kell kiemelkedően erős/modern CPU-GPU.
A 4k nézést meg a Vulkan támogatást én csak cseppet érzem mókásnak, mint elvárást egy alacsony kijelzőfelbontású, integrált Intel videóvezérlős noti felé, de ez megint az igények vs realitás kérdése. Gamer notiban biztosan találsz ilyesmire megfelelőt; az X220-kategóriájú gépeknek mások az erősségeik, a tagadhatatlan, ám igencsak szubjektíven mért hardveravulást nem számítva.
Persze, ezt mind abszolúte csak véleménynek kezeld, a PATA SSD-ről írt mondatot leszámítva.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- Gigabyte alaplap topik
- Íme az új Android Auto!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Sorozatok
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Lenovo Legion Go: a legsokoldalúbb kézikonzol
- Jogász topik
- Hisense LCD és LED TV-k
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- További aktív témák...
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3910
- Honor X7D / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Boyoye digitális beltéri HD tv antenna / 12 hó jótállás
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi