Hirdetés
- iPhone topik
 - Még nincs is Vivo X300 Ultra, de már a nemzetközi kameratrónra pályázik
 - Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
 - Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
 - Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - Vivo X200 Pro - a kétszázát!
 - Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
 - Apple Watch
 - Amazfit Bip 6 - jót olcsón

- 

Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.

Új hozzászólás Aktív témák
- 

dbius
veterán
válasz

mcroberto

üzenetére
						No, megvan, köszönöm, már megy az OSD fényerő állításnál. Ha másnak is problémája lenne vele, akkor a megoldást a Lenovo honlapjáról letölthető vga driver jelenti. (Verziósám alapján Neked is az van feltelepítve)
Az intel oldaláról és a windows update-ről letölthető driverrel nem megy.
Bár a lenovo saját drivere régebbi, mint a másik kettő.
Viszont a caps lock, num lock osd jelzés továbbra sem megy, bár ez már tényleg nem zavar engem sem, mivel a kijelző alatti ledekről lehet látni az állapotukat.
Más jellegű kérdésem is lenne (ismét)

Külső, usb házban lévő lenovo dvd íróval kapcsolatban. Van hozzá egy külső tápegység. Ezt szükséges minden esetben használni, vagy elég az usb kábel a tápellátáshoz? Próbaképp megnéztem a külső táp nélkül, olvasni tudtam a lemezt, kapott elég feszt az usb-n keresztül is, írni viszont nem próbáltam a külső táp nélkül, nem mertem.
Találtam egy ilyen linket: [link]
E szerint:
"Does not require the supplied power adapter for normal operation when connected directly to a USB 2.0 port on ThinkPad X40/X41, X Series Tablet and X60 Series notebooks" Nekem nem ez a külső íróm van, hanem ennek az utódja (?) Az enyémnek a száma (FRU) 41N5630, de az enyémről nem találtam ilyen leírást.
Viszont nincs a felsorolásban az X200. Nem értem, mi különbség lehet a felsorolt típusok és az x200 usb tápellátása között.
Ti mit tennétek? Mert ha menne minden gond nélkül a külső tápellátás nélkül, akkor nem cuccolnám még azt is magammal.

Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
 - Apple asztali gépek
 - iPhone topik
 - Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
 - Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
 - Gaming notebook topik
 - AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
 - Milyen billentyűzetet vegyek?
 - exHWSW - Értünk mindenhez IS
 - A világűrbe repíti az AI-t az NVIDIA és a Starcloud
 - További aktív témák...

- TUF A15 FA507XI 15.6" QHD IPS Ryzen 9 7940HS RTX 4070 32GB 1TB NVMe magyar vbill gar
 - X1 Carbon 9th 14" 4K+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB magyarított (lézerezett) vbill ujjlolv IR kam gar
 - OMEN ck2077ng 17.3" QHD IPS i7-13700HX RTX 4080 32GB 512GB NVMe gar
 - Bomba áron dobozos új Hp Laptop! /AMD Ryzen 5-7520U/8 GB/256 SSD/FHD/Garancia/
 - Akciós áron, Új Lenovo ThinkPad T14 Intel Core Ultra i7-165U/16GBRAM/512SSD/14" FULL HD+ IPS kijelző

- LG 65B3 -65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
 - RÉSZLETRE , KAMATMENTES , BANKMENTES Panasonic TOUGHBOOK FZ-55 MK3 FZ-55G6601BG Notebook
 - Garmin Forerunner 405 GPS óra
 - TP-LINK TL-WA850RE 300M vezeték nélküli jelerősítő / 12 hó jótállás
 - Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest