Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Kiesett a pikszisből a BOE
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Apple Watch
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
carr
őstag
válasz
magellan2600
üzenetére
Így jártam a T430s-el. Eladó (kisker, import, ezzel foglalkozó aprós erő) váltig állította, hogy a gép makulátlan bennem van a hiba.
Sikerült pár héttel később időt, és ramot is szereznem bele.
Simán felment a 8 telepítő, ami hivatalosan kapott egy 10es upgrade-t (kár volt).
Előtte meg szinte minden nap más más beállítással próbáltam más más win verziókat, és telepítőket.
beleőszültem.
szar memó ki, jó be. telepít, eleadónak felvisz, nesze. azt sem mondta, hogy jóvan az én hibám miatt állt a gép nálad cca 1 hónapot, ezért 1 hónappal megtoldom a garit.
f*szt. Pedig tele van + -val az arc. -
Tikakukac
titán
válasz
magellan2600
üzenetére
Rengeteg olyan kompatibilitási gond van, amit memtest nem szűr. Asztalimban csakis totál defaulton hajlandóak menni a ramok, a rendes első profilt sem tudják, mert széthullik a gép.
Pedig 3 napig futott a memtest, hidd el, ezek is jók

Új hozzászólás Aktív témák
- Meditáció
- alza vélemények - tapasztalatok
- Brutálisan elszállhat az új PC-s Snapdragon fogyasztása
- Szeretne nagyobb versenyt a Microsoft, de nem szeretne túl sok gyártót a piacon
- Ne már! Drágább lesz a GPU a memóriapánik miatt?
- Linux kezdőknek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- További aktív témák...
- ASUS Vivobook S14 OLED - Ultra 5 226V - 16/512GB - Garancia
- Hibátlan HP 250 G4 notebook (laptop) eladó
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai -Intel Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070Ti 12GB W11
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 500GB SSD FHD IPS LTE
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3893, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 Gamer notebook - R7 7435HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB GDDR6 WIN11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest