Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• fattyu

veterán

válasz Tikakukac #95355 üzenetére

írtam múltkor hogy a hp sem mentes ezektől. 840g2 w7 és win10 ltsb legfrisseb drájvercsomag mellett tavalyelőtt év közepén olyan törvényszerűleg kékhalálozott el kidokkolásnál mint annak a rendje. utána mikor az megszűnt olyan törvényszerűen fagyott rommá az office és szűnt meg szinkronizálni szerverrel hogy csak restart...

g3 prociárényékolását cseszték el. Közel raktál egy monitort és eldobálta a monitorkimeneten a képet. esetleg restart ha csörgött is.

zbook g2- usb driverei is akkora trágyák voltak vagy 4 frissítésen át hogy ihaj. dobálta el a fenébe a dokkolón őket. g3 thunderbolt dokkolójába bele se kezdek. tervezőmérnökök kértek inkább 840et meg BÁRMIT csak zbookot ne. :D

A certifikációs csapat blogján töbszázas bejegyzéshalmaz hogy LENOVOT akar a nép vagy bármit csak a hp-t ne. az IT-soktól is.

én nem szerelek, nem szervizelünk. én csak azt látom hogy egy oltári halmazban melyik géppel mennyi baj van. szóval továbbra sem vitázom veled. nem vitatom sem a tudásod sem a tapasztalataid. máshonnan másik szegletét látjuk az üzemeltetést.

De abban amugy egyetértünk hogy lenovo már nem az ami volt. csak nekem 30as generáció még oké.

Új hozzászólás Aktív témák