Hirdetés
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Frawly
üzenetére
Mindent lehet, hogyne lehetne. Csak, mint ahogy én sem akarok olyan dolgokkal foglalkozni, ami a végén 300Ft-os órabérre jön ki, gondolom neki is vannak ilyen problémái a témában. LVDS csatis, 12,5"-os panel, ami eleve egy rakat hulladék, javítás-oda... minek ezzel foglalkozni.
még ha felárral is
Tudod mennyit fizettem én már pluszban, hogy tutira pixelhibamentes és jó panelt kapjak? Szerintem mióta ebben vagyok bőven 6 számjegynyit és az első sem 1-es. Teljesen mindegy volt

A linken lévő meg tuti jó, ők vannak itt Pesten is. Csak ugye ez már rendes szervizes alkatrész ár, amit megkapsz itthon kb. bárhol. 50k-ért meg egy panel egy gépbe ami kb. annyit ér

Ha ilyen kell, tudok, persze. Nem is egyet. De 2-3 esetet kivéve még sosem kérte senki, hogy a gépe árát duplázzuk meg egy panellel
-
Frawly
veterán
válasz
Frawly
üzenetére
Speaking of which, árul a Lenovo eredeti alkatrészeket, igaz elkalauzol a Lenovo Parts Shop powered by flex oldalra, de ott van készleten LP125WH2-SLB1-es IPS panel 181 ojróért, ami kicsit drága, de nem irreális ár. Innen sem megbízható rendelni? Tudom, nem vagyok fogyatékos, értem én, hogy nem nagyon érdemes vele foglalkozni, de azért gondoltam megkérdezem, mert ha mégis van megbízható hely, ne hagyjam ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gmail
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- PlaySation 5 Slim // Bontatlan /// 27% Áfás
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 7 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / akku :84%
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest