Hirdetés
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Yettel topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
Az Összefoglalóban, ami itt a topik tetején lenyitható, van egy hivatkozás, "Régebbi Thinkpad-ekhez drivert itt keress"-szöveggel. Win 7-hez kb. azok a driverek lesznek, amik ugyan még XP-hez készültek, de Win 7-kompatibilisnek találtattak utólag.
Ami a hardverbővítést illeti, 2x1 GB so-dimm DDR RAM eBay-ről kb. 2,5k (ha jól emlékszem, Micron gyártmányúnak hirdetett modulokat láttam ennyiért). Prociból Pentium M 765 a maximum (2,1 GHz órajel), de szerintem ez olyan névleges változást hoz, hogy erre nem érdemes költeni. Valami olcsó mSATA SSD + mSATA->2.5" PATA átalakító viszont egészen sokat dobna rajta. A gazdaságossága a bővítősdinek más kérdés természetesen.
Win 7 helyett én inkább valami lájtosabb Linuxszal próbálkoznák, non-PAE kernellel, 32 bites változatban. 5-6 éve, még SP1 előtt egészen tűrhető sebességgel futott T42-n (ami hardveresen kb. ugyanaz, mint az R51) a Win 7, de azóta már számtalan frissítés ķijött Redmondból...
Tubi2: visszaolvasva, semmi ilyesmit nem írtunk akkor (némi szóviccen kívül az AKE márkanévvel és a "fake" szóval). Én kérdeztem, hogy drivert telepítettél-e anno ahhoz az ExpressCard-os cucchoz, mert nekem kellett hasonló kártyáknál.
Ha gondolod, eSATA illetve eSATA-SATA kábelt eljuttathatok valamikor hozzád egy tesztelés erejéig (ha jól tudom, debreceni vagy, tehát posta vagy Bp.-Debrecen között járó fórumtársak útján).
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!! Dell Latitude 5420 Prémium laptop i5-1145G7 / 16GB memória / 14" FULL HD IPS / SSD / Win11
- Lenovo Legion Booststation RTX2060 6GB videokártyával
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4 touch gari 2028.11
- Lenovo Thinkpad T490, 14" FHD IPS kijelző, I7-8565U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Acer Extensa 215-52 (2021) Megkímélt állapot, 1 TB HDD, dobozával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor,MS3409
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő