- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Rekordérdeklődés a Xiaomi hátsó kijelzője iránt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 - alap
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Úgy, hogy raksz fel szépen valamilyen Linuxot vagy más Wint. Ha ott sincs sehogy és közben nem tiltogattál le semmit, na akkor marad a fejvakarás és élvezkedés, hogy ki fogja megcsinálni. Ez az alap, mindig. Régen én is nekiestem a rendszernek, beállításoknak, meg bújtam netet. Abból indulunk ki, hogy ha valami elszállt piszka nélkül, akkor kell másik meghajtó, tiszta rendszer és nekiesni. Ha szűz driverezve is szemét, akkor van gond, az hardver. Ha úgy jó, akkor szoftver és lehet keresni az eredeti meghajtón a problémát. Ezy as f*ck, mindig bejön és az egyértelmű típushibákat kivéve mindig ez a leggyorsabb és legpontosabb
Tekintve, hogy a Win önmagában egy hatalmas nyitott kapu, így ha be akarsz szívni valami vackot, meg fog történni. Tudod, a vírusok és kártékonyságok mindig hamarabb vannak, mint a tapaszok. Így ha jön valami, értesítést kérsz és azt az egy csomagot felteszed. Nem céges környezetben kell menedzselnem sok gépet és ennél jobb kivitelezést még sosem tudtam összehozni
Új hozzászólás Aktív témák
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Xbox Series X|S
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Nem fogy az S25 Edge, mégis lesz S26+?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- lezso6: Miért is jó, ha dohányzol?! Megéri rászokni!
- Milyen autót vegyek?
- Gitáros topic
- Konteó topic
- További aktív témák...
- Precision 7740 17.3" 4K IPS i9-9980HK RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- Nitro AN16-42 16" QHD+ IPS Ryzen 9 8945HS RTX 4070 32GB 512GB NVMe gar
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- PlayStation 5 Slim (lemezes) + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest