- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 17 - alap
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Piros Arany kiadást kapott a kínai Z Fold7
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
Chaser #87408 üzenetére
Tisztában vagyok a TDP fogalmával, köszi. Azzal is, hogy azért nem egészen random sorsolásos módszerrel állapítják meg a TDP osztályt egyik x86 CPU gyártónál sem.
Igen, azt el is ismertem, hogy jogosan mutattál rá, hogy van 4 magos mobil i5 (ha egyáltalán figyelsz...).
Nem akartam kifejteni mobilról pötyögve, de igen, ott a kulcsszó, hogy "megfelelő gépben le lehet hűteni", itt - mivel az álom-Thinkpad 14" modellként ("T470") lett definiálva kiindulásnak , amiről szó volt (ha figyeltél az egész thread-re és nem csak kiragadtál valamit, amibe bele lehetett kötni) - lehet, hogy nagyon kellene akarnod, nagy nyögésekkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest