- Oroszok csomagolják ki a még be nem mutatott iPad Pro M5-öt
- Íme, a Moto X70 Air, vagyis Motorola Edge 70 minden oldalról
- Akciófigyelő: Komoly kedvezményekkel és ajándékokkal startol a Xiaomi 15T széria
- Bemutatta az Apple a Powerbeats Fit fülhallgatót
- Amikor a fókusz egy stapatelefon óraképernyőjén van
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- A Motorola is Air mobillal készül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple Watch
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oke.
Szoval nem tul nagy ujdonsag nekem gep, mert a baratnomnek X200-asa van mar jo ideje, az X201 nem sok mindenben ter el. A konfig nalam egyebkent i5 2.4 GHz, 6 GB RAM, 500 GB HDD, webkamera, touchpad + trackpoint + fp reader, Ultrabase dokkolo, UK billentyuzet, 9 cellas akksi.
Negativumok, az elejere:
- bedokkolt allapotban, ha nincs lenemitva a hangszoro akkor processzorterhelestol fuggoen ciripel egy kicsit, de nem mindig. Minimalisan hallhato, de kicsit idegesito.
- a kijelzo szokasosan gazos, a HP-m szinten TN filmes kijelzoje ezerszer jobb volt
- a Win7 melle nem kellene mar semmilyen IBM-es okossag, sem Access Connections, sem Office Trial (persze nem 40 perc volt leszedni, mint Ulkesh allitotta), talan a Power Manager meg oke.Mas negativum nincs.
Pluszpontok:
- ahogy a baratnom gepe sem, ez sem nagyon melegszik, nyugodtan hasznalhato agyban, peldaul (a HP-m a Quadro videokari miatt nem szerette, ha nem kap alulrol levegot, ezert ha agyban hasznaltam, akkor kellett ala valami tabla/etc).
- gyors, ahogy szamitottam, de ez nem kulonosebben vag hatba, a HP-m 2.53-as C2D-ja sem volt lassabb, igazabol az OS miatt gyorsabb, mint az asszony X200-a, mert az Vistas.
- most itt leirhatnam az osszes olyan dolgot, ami az X40 ota valtozatlan, massziv, billentyuzet, trackpoint, etc., de ezt ugyis tudjatok.En azt kaptam, amire szamitottam, ez a legjobb szubnoti, ami letezik. Ja, es a legerosebbek egyike is, szoval en a dokkoloval es kulso monitorral desktop replacementnek is hasznalom.
Ja, meg annyi, egyelore ugy nez ki, olyan 6 ora korul megy akksival, ez gondolom par feltoltes utan javulni fog egy kicsit (wifivel, full fenyeron, termeszetesen).
Ha van konkret kerdes, szivesen valaszolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS ROG Strix Gamer Laptop, Ryzen 7 4800H, RTX 3050 Ti, Makulátlan Állapotban
- Lenovo Thinkpad P14s "Kis Tervező Vágó" Notebook -75% Ryzen 7 Pro 4750U 32/512 Radeon 2GB FHD IPS
- Bomba ár! Toshiba Satellite L50 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Újszerű Lenovo Thinkpad T16 gen2 (13.gen Core I7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) MAGYAR laptop 1 év garancia!!
- Bomba ár! Asus K73SJ - i7-2670QM I 6GB I 120GB SSD I 17,3" HD+ I Nvidia I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 10magos! Fémvázas! HP EliteBook 860 G9 i7-1255U 16GB 512GB 16" FHD+
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest