- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Az eddigi legjobb S26 Ultra renderkép
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Hamarosan robottelefon figyelheti minden mozdulatod
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok!
Nem rég boldog tulajdonosa lette egy ThinkPad T400-as gépnek, nagyon elégedett vagyok vele, de van egy dolog, aminek örülnék, ha sikerülne megoldani. Ez történetesen az Fn-Ctrl felcserélése. Valamennyire már sikerült hozzászoknom, de informatikusként minden nap különböző gépekkel dolgozom és mindenhol a bal alsó a Ctrl, csak a sajátomon nem... és ez zavaró.
Találtam cikkeket arról korábbról, hogy pont a T400-as korszaktól építettk be a BIOS-ba, hogy fel lehessen cserélni az Fn és Ctrl funkciókat (Config/Keyboard/Fn and Ctrl Key Swap), de nekem nem sikerül összehoznom. Épp az előbb frissítettem a BIOS-t az elérhető legfrissebb változatra.
Azt láttam Youtube-on, hogy T410 esetén látható ez a funkció.Why is the FN key on the outside left instead of CTRL?
Lenovo to enable Fn key switching in BIOS, new models onlyKeresgéltem a neten, de csak olyat találtam, hogy hackelt BIOS-okat lehet leszedni hozzá, de azokból is csak 1000éveset találtam. Felerőszakoltam a 64bites Win7-re a Keyboard Customizer-t is, de már látom, hogy az nem erre való.
Szóval a kérdésem az, hogy akkor ez megoldható-e egyáltalán valahogy vagy fogadjam el végleg, hogy a remek T400-asnak is van javíthatatlan hibája?
Üdv: Sopi
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell precision 7530 laptop
- ROG Strix G513RC 15.6" FHD IPS Ryzen 7 6800HS RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10210U 16GB 256GB NVMe magyar vbill IR kam új akku gar
- VivoBook S M3402QA 14" 3K OLED Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- ASUS TUF Gaming F15 gamer laptop
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8365U I 16GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Több db Nvidia Quadro M4000 8GB GDDR5 videokártya számlával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest