Hirdetés
- Mobil flották
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
- A középkategória egyik legjobb vétele - Dreame L40 Ultra AE
- Google Pixel topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- One mobilszolgáltatások
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
osztraksajt
őstag
válasz
soldi3r
üzenetére
Tényleg így van hogy:
- Original a bontatlan nem használt,
- Geniue az eredeti és nem utángyártottHogy ez szokásként alakult ki vagy volt rá valami kódex az passz, de 99,9%-ban ez használatos az Ebay listázásoknál. Ha megnézed rengetef "Geniue original" megjelölés is van, mai nem szimpla szóismétlés.
Nekem is mikor a rendelt headsetre írtam hogy ez nem Geniue hanem Fake, sűrű elnézések között azonnal refund lett a vége és kértek hogy ne jelentsem az ebay felé, mert istenbizony csak valami beszállítói hiba lehetett, ők nem tudtak róla.
-
Chaser
legenda
válasz
soldi3r
üzenetére
Angol angol más mint us angol és a kínaiak ha beszélnek valamit akkor us angolt. Nem törvény ez, hogy a genuine szó jelenti csak az eredeti gyárit, de aki olyat árul annál ott van a szó...eddig legalábbis nem láttam ellenkezőjét. Az original meg szinte mindennél ott van ami új. A new, unused szavakat csak leírásban tudják választani, valszeg ezért viszik bele a címbe az originalt is, mert sokan úgy keresnek rá. Itt nálunk se feltétlen jelent az original gyárit, sokszor lehet azt olvasni, bontatlan, "original" csomagolásban. Tehát nem magára a termék gyártójára vonatkozik, hanem a csomagolásra pl.
Az oem meg emlékeim szerint azt jelenti, hogy brand gyártóknak való cuccok akik kész gépeket árulnak. Ez magával vonzza azt is többnyire, hogy nem kapnak gyári csomagolást az alkatrészekhez, hanem bulkben megy a cucc, pl hdd-k, dvd-k, bármi. Ezt mi is használjuk, "oem csomagolás" néven. Én biztos
off_end
Új hozzászólás Aktív témák
- Pulse GL66 12UEK 15.6" FHD IPS i9-12900H RTX 3060 16GB 1TB NVMe gar
- Lenovo Legion 5 (15akp10), 15,1' 165Hz Oled, Ryzen Ai 7 350, RTX 5050, 32 hónap garanciával, eladó!
- Asus TUF F15 FX506 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Precision 7740 17.3" FHD IPS i9-9980HK Radeon Pro WX 3200 16GB 512GB NVMe gar
- Lenovo Thinkpad X1 YOGA 14 Touch - I7 6600U - 8Gb - 256Gb - Több db
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
- AKCIÓ! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4051, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest