Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Hazai akkumulátorrekordra pályázik a OnePlus 15R
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco M7 - lépésben Siófok felé
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketekkrcsn
csendes tag
válasz
tototos
üzenetére
Sziasztok!
tototos: Én Lenovo T420si-t használok (Windows 7-tel, gond nélkül), telepíteni ugyanolyan sorrendben szoktam, mint Francia91. A Windows Update-n keresztül soha nem telepítek a vashoz tartozó meghajtóprogramot, mert összeakadhat a SU-tel. (Saját tapasztalat és fórumbejegyzések alapján írom.)
Egy érdekesség a két grafkártyával kapcsolatban (bár lehet, hogy csak nekem nem volt triviális):
Vannak programok, amik akkor is a külső kijelzőn akarnak megnyílni, amikor az már nincs csatlakoztatva. Ilyenkor a tálcán ha rákattintok az ikonjukra (ezzel aktívvá téve az ablakot) és megnyomom az egyik <Windows gomb> + <nyíl> kombinációt, az ablakot az aktív képernyőre tudom csalni.Ugyanez advanced szop@tásként:
Vannak programok, amik csak egyes felugró ablakokat akarnak megjeleníteni a külső kijelzőn, amikor az már nincs csatlakoztatva (én Ansys CFX-nél és ICEM CFD-nél tapasztaltam, de utóbbinál meg sem lepődtem
). Ezért a fenti kombót akkor is érdemes bepróbálni, ha egy parancs megkérése után - a kurzormozgást leszámítva - non-reszponzívvá válik a gép. -
metal01
őstag
válasz
tototos
üzenetére
Az SSD-t szerintem ne koptasd az újratelepítéssel, de ha van egy másik vinyód, azon megpróbálhatod. Először a windows, utána közvetlenül az összes windows update, majd utána a SU.
De előtte én legóznék egy kicsit a régebbi switch driverrel. Hátha valamelyiket megeszi, és működni fog. Max. azt nem frissíted le ha feldobja az SU később.
-
Francia91
veterán
válasz
tototos
üzenetére
Én így telepítek mindig, eddig sosem volt gond:
1. Windows
2. Vírusvédelem (Windows tűzfalat és Defendert előtte letiltom teljesen a szolgáltatások közül)
3. System Uptade, majd ahogy feltelepül, egyből leszedetem és telepítem vele a drivereket
4. Windows Uptade --> itt le akarja szedni az Intel 4500MHD driver-ét is, de kilövöm a listából (Választható frissítések között van), mivel ilyenkor már fent van a Switchable Grpahic Driver
5. Egyéb programok
6. Ezután, ha gondolod, az ATI-ra már rá lehet frissíteni, az nem okoz gondot neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Építő/felújító topik
- Milyen processzort vegyek?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen DVD-írót vegyek?
- További aktív témák...
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Hófehér MSI Sword 15 A11UD (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Acer Nitro 5 N20C1 (i7 11.th, 16 GB , Geforce 3050, FHD) akció!
- Dell Latitude 5300 13,3" FHD IPS touch, i7 8665U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Laptop i7, 4gb, 128gb, ár alkuképes minimálisan
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
). Ezért a fenti kombót akkor is érdemes bepróbálni, ha egy parancs megkérése után - a kurzormozgást leszámítva - non-reszponzívvá válik a gép.