- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Google Pixel topik
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
feketekkrcsn
csendes tag
válasz
tototos #55104 üzenetére
Sziasztok!
tototos: Én Lenovo T420si-t használok (Windows 7-tel, gond nélkül), telepíteni ugyanolyan sorrendben szoktam, mint Francia91. A Windows Update-n keresztül soha nem telepítek a vashoz tartozó meghajtóprogramot, mert összeakadhat a SU-tel. (Saját tapasztalat és fórumbejegyzések alapján írom.)
Egy érdekesség a két grafkártyával kapcsolatban (bár lehet, hogy csak nekem nem volt triviális):
Vannak programok, amik akkor is a külső kijelzőn akarnak megnyílni, amikor az már nincs csatlakoztatva. Ilyenkor a tálcán ha rákattintok az ikonjukra (ezzel aktívvá téve az ablakot) és megnyomom az egyik <Windows gomb> + <nyíl> kombinációt, az ablakot az aktív képernyőre tudom csalni.Ugyanez advanced szop@tásként:
Vannak programok, amik csak egyes felugró ablakokat akarnak megjeleníteni a külső kijelzőn, amikor az már nincs csatlakoztatva (én Ansys CFX-nél és ICEM CFD-nél tapasztaltam, de utóbbinál meg sem lepődtem). Ezért a fenti kombót akkor is érdemes bepróbálni, ha egy parancs megkérése után - a kurzormozgást leszámítva - non-reszponzívvá válik a gép.
-
metal01
őstag
válasz
tototos #55104 üzenetére
Az SSD-t szerintem ne koptasd az újratelepítéssel, de ha van egy másik vinyód, azon megpróbálhatod. Először a windows, utána közvetlenül az összes windows update, majd utána a SU.
De előtte én legóznék egy kicsit a régebbi switch driverrel. Hátha valamelyiket megeszi, és működni fog. Max. azt nem frissíted le ha feldobja az SU később.
-
Francia91
veterán
válasz
tototos #55104 üzenetére
Én így telepítek mindig, eddig sosem volt gond:
1. Windows
2. Vírusvédelem (Windows tűzfalat és Defendert előtte letiltom teljesen a szolgáltatások közül)
3. System Uptade, majd ahogy feltelepül, egyből leszedetem és telepítem vele a drivereket
4. Windows Uptade --> itt le akarja szedni az Intel 4500MHD driver-ét is, de kilövöm a listából (Választható frissítések között van), mivel ilyenkor már fent van a Switchable Grpahic Driver
5. Egyéb programok
6. Ezután, ha gondolod, az ATI-ra már rá lehet frissíteni, az nem okoz gondot neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Mert itt biztos, hogy megmarad.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Eladó HP EliteBook 645 G11 új, dobozos, Ryzen 5, DDR5, LTE képes üzleti laptop!
- Eladó ASUS TUF Gaming F15 (FX507ZU4-LP067W) i7, RTX 4050, gamer laptop!
- Eladó HP Envy x360 15-fe0178ng OLED, RTX 3050, i7-1355U, gyakorlatilag új! 3 órát ment eddig
- DELL latitude 5410 Tartós Üzleti Laptop 14" -70% i5-10210U 4Mag 8Gb 256GB SSD FHD IPS
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest