Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
btudos
nagyúr
válasz
Dhampir
üzenetére
Szubjektív dolgok. Számomra sokkal többet ér 40-ért az X200-am, mint bármilyen új gép 250 k alatt. Egyszerűen erre tudom azt mondani, hogy igen, én ilyen gépet szerettem volna. Esztétikailag bőven kifogásolható, de 5 éves gép, tökre nem érdekel. A billentyűzet és a Trackpoint tökéletes, csendes, és nem foglal sok helyet az asztalon, ahol most állomásozik hosszabb távon, bár alapvetően nem erre van kitalálva.
Mindenkinek más a jó, én pl. a touchpad-től őrülök meg, meg a csillogós műanyagtól és a süpedő billentyűzettől. Ha valamiről tudom hogy nekem az a lehető legjobb, nem fogok valami mást venni, ami lehet hogy újabb, de nem fedi le annyira az igényeimet. Ha jól értem, Tikakukac X200s-e is ilyen szemlélet mellett épül mostmár jóideje

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Steam Deck
- iPhone topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Synology NAS
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- New World - az új Amazon MMORPG
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- 3 DB Levovo ThinkPad T450 hibás noti
- Precision 5470 14" FHD+ IPS i7-12700H RTX A1000 16GB 1TB NVMe ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 7 155U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Pro 14 Plus 14" FHD+ IPS Ultra 7 265U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Dell Latitude 7450 14" FHD+ IPS Ultra 7 165U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ! AKRacing Arctica gamer szék
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő