-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
chab7
addikt
A 2005-ös gyártású R52-m (amit most a nyáron cseréltem T500-ra) zsanérja sem lötyögött - az cserébe kb 1-2 éve fogta magát és elpattant egy felnyitásnál a jobb oldalon. A bal zsanér az még tart annyit hogy felnyitva stabil a kijelző, de félig lecsukva már lehúzza a súlya, és túlságosan kinyitva is lebillen fekvőbe. (Még jó hogy pont a normál használati nyitás tartományában stabilan tartja).
Viszont tény, hogy amit én használtam azt a gépet, nem csoda, hogy ennyi év alatt már kezd kiöregedni. Most nyugdíjas anyukám megörökölte. Nála asztalra fixre letéve még fogja bírni sokáig.
Viszont kíváncsi leszek a T500 mennyit bír. (Igaz, hogy használtan vettem, majd 5 éves ez is, de látszólag nem nagyon volt ez használva, csak kb minden ünnepnapon
nálam viszont már kezdi megszokni a kemény használatot. (Ez nem azt jelenti, hogy hóban,fagyban,sárban - hanem hogy sokat dolgozok rajta, szinte mindig megy, és a melóba is cipelem magammal).
Kicsit eleinte aggasztott, hogy ilyen lötyögős a zsanér, de ha ez nem egyedi eset hanem "ez ilyen" akkor nincs mit tenni, csak remélem nem fog ettől jobban "belibegni".
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS Vivobook16X Multimédiás laptop 16" -30% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 FHD+
- Asus ROG FLOW X13 x360 Érintős MINI Gamer laptop -50% Ryzen 9 6900HS 16GB/1TB RTX 3050Ti 4GB FHD+
- Deltaco laptophűtő 5x140mm 17.3-as méretig,alig használt,garis.
- Lenovo Thinkpad L580, 15,6" FHD kijelző I5-8250U, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! HUAWEI MateBook 14 üzleti notebook - i5 1135G7 16GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe IGP W11
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari
- 2db Apple Lightning - jack átalakító eladó egyben 1999 Ft
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

nálam viszont már kezdi megszokni a kemény használatot. (Ez nem azt jelenti, hogy hóban,fagyban,sárban - hanem hogy sokat dolgozok rajta, szinte mindig megy, és a melóba is cipelem magammal).