-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
Gondwana #50056 üzenetére
Értem, akkor az apple mint az egyik legnagyobb világ cég hülye, meg én is. Ha még azt mondtam volna hogy minden héten megcsinálom, akkor egyértelmű hogy egy idő után gajra vágja az egészet, de fél évente 1x érdemes megcsinálni. Nekem eddig bevált, aki szerint meg orbitális nagy hülyeség ne csinálja, de akadjunk már le a témáról, mert nem érdekel. Holnap még mutatok egy képet és sz@rok rá az egészre.
Mindenkinek: R51-nél az normális jelenség hogy a töltő adapter tűzforró?
-
Taoharcos
aktív tag
válasz
Gondwana #50056 üzenetére
Nem minden esetben sületlenség ám! Volt már nekem is olyan tapasztalatom, hogy teljes kisütés, aztán folyamatos teljes töltés ismételgetése javított litium-ion akksi állapotán. TÉNY, hogy mindenütt azt írják, hogy nem szabad teljesen lemeríteni. De ennek ellenére nekem sikerült "formázni" litium-ion akssikat az első néhány nem laposé volt hanem telefon, de volt régebben, egy céges Asusom, aminek az akksiját sikerült így helyrepofozni. A telkó akksija nagyon **ar volt. Fél napokat tudott. 5-6 ilyen ciklus után kb. 3 nap lett az üzemideje. Viszont van most egy Toshibám, ami újonnan lett véve, és kb egy év múlva, gari után lement pár percesbe. Azon viszont nem tudtam segíteni. De erősen gyanakszom hogy ott valami elektronika is lehet a ludas. Véleményem szerint a mai gépek legtöbbjénél az elektronika is sok mindent elront.De szerintem is szükség van mondjuk félévente arra, hogy teljesen lemerüljön és utána teljesen feltöltődjön (kikapcsolt állapotban!).
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi hangfal építés
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Asustor NAS
- Sweet.tv - internetes TV
- Gurulunk, WAZE?!
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Nyaralás topik
- Macska topik
- bambano: Bambanő háza tája
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G3 laptop (15,6FHD/I5-G8/8GB/256SSD/Magyar/Win11)
- HP Zbook 15 G3 laptop (15,6FHD/I7-G6/16GB/256SSD/AMD2GB/MagyarVilágítós/Win11)
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- DUPLA XEON GOLD 6134!!! HP Z8 G4 LEGNAGYOBB WORKSTATION 64GB 2x8 mag 2x16 szál gamer, szerver, munka
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest