Hirdetés
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Garmin topik
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
válasz
mutyuru
üzenetére
T500-at vettem nemrég. Se nem ropog, se nem recseg. Kib@szott halk, kvázi hangtalan net alatt intel vga-val. Bill tökéletes. T60-ból van ugye importálva. Touchpad super, bár én átálltam trackpointra ha nincs külső egér. Nem tudom milyen kijelzéseket hiányolsz, sztem rajta van minden. Nehéznek nehéz, 15" és rollcage együttese azért nem fog ultrabook tömeget adni.
-
audi100td
nagyúr
válasz
mutyuru
üzenetére
Szerintem erősen túlzóra sikerült ez a kritika, 90%-ban nem tudom alátámasztani amit írsz, volt T510-em és T500-am is, de vegyük sorra:
"design nagyon leegyszerusodott - hianyolom a sok szep villogo jelzest"
Abszolút ízlés kérdése, szerintem korábban volt pár felesleges LED, érthető, hogy kicsit kigyomlálták, talán 1-2 maradhatott volna még, bár hiányérzetem nincs ezzel kapcsolatban.
"muanyag gagyi fajta es ugy nez ki, mintha mindjart torne"
Egyáltalán nem volt ilyen érzésem, sőt minőségre nekem egyértelműen jobbnak, masszívabbnak tűnt az elődnél. A T500 inkább recsegős/nyekergős, de az sem vészes. Ami viszont feltűnt, hogy izzad rajta a tenyerem, ami valóban nem pozitívum, szóval a tapintása jobb/kényelmesebb a T500-nak.
"nehez"
Pedig könnyebb mint a T500, 9 cellással nyom kb annyit mint a T500 6-ossal.

"billentyuzet indokolatlanul osszenyomoritott, holott meg boven lenne hely - sokszor felrecsapkodtam gepeles kozbe, ami nagyon idegesito. Tudom a hangszoronak ott a helye, de mehetett volna mashova."
Pár óra alatt meg lehet szokni, hogy sűrűbben vannak a gombok, de utána már nem fogsz visszavágyni a régire, szerintem a legjobb klavi ami valaha notebookhoz készült.

"touchpad szamomra egy kin volt kezelni, sokszor nem erzekelte, amikor iranyirani probaltam"
nekem ez is jobban bejött mint a régi, jobb a tapintása, a felülete is nagyobb, igaz egyiket sem használom gyakran, inkább a pöcök

"szallithatosaghoz pedig egy '90es evek elejei aktataska (amibe a portasok es gyari munkasok utobb szendvicset hordtak) szuksegeltetik"
ezt végképp nem értem, nem is tudom másképp értékelni, mint szimpla hülyeség
"Tobbi jobban sikeredett itt gondolok az 520ra pl?"
T520 felépítésben szinte egy az egyben egyezik a T510-zel.
-
btudos
nagyúr
válasz
mutyuru
üzenetére
Sok "szép" villogó jelzés? Karácsonyfát vagy munkagépet szeretnél?

A műanyag hogy hogy néz ki.... fekete. Gagyinak nem nevezném, nem tudom mihez nézed, de nem is az a lényeg, hanem a roll cage ami alatta van.
A billentyűzet mindegyiken akkora amekkora, megszokás kérdése, nekem nem nehezebb gépelni ezen mint más gépekén, amúgy azért akkora mert a 14"-os verzióra ugyanazt rakják
A szállíthatóságot nem értem, ez valami vicc akar lenni?
Fogsz egy bármilyen 15,6"-os notebook táskát, és belemegy...Touchpad meg energiatakarékosság miatt ha sokat nem nyúlsz hozzá, akkor kikapcsolja magát, 1 mp kell amíg feléled.
Szóval szerintem csak Te vagy nagyon kritikus, de jól is van ez így. Az igényeidnek válassz gépet, ha nem tetszik, nem kell megvenni

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Bloodborne (PS4)
- Hővezető paszták
- iPhone topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung LCD és LED TV-k
- Dacia topic
- Itt a Microsoft szörnyprocesszora, ami 132 maggal tarolhatja le a felhőt
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- További aktív témák...
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 "Golyóálló" Üzleti Laptop 14" -60% i5-1250P 12Mag 32/512 FHD+
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- MSI GF66 gamer laptop - i7-11800H, RTX 3070, 32GB RAM, 1TB SSD, Win11
- UHH! Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1280P 16/1TB Iris Xe 4K UHD OLED
- Lenovo Miix 520 i5-8250U / 8 GB RAM / 256 GB / Windows 11 / EU bill
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Pixel 7
- BESZÁMÍTÁS! Asus X470 R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman Z1 PLUS A-Data 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 9060XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Fogsz egy bármilyen 15,6"-os notebook táskát, és belemegy...