Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mobil flották
- Motorola ThinkPhone - gondold végig kétszer!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Dupla kamerával menekülne az iPhone Air a kaszától
- Poco F7 – bajnokesélyes
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nand_i
tag
Szia,
Ha a kiirt lemezről rakod vissza a vistát, akkor lesz olyan opció, hogy visszaállitás teljes gyári állapotra. Ebben az esetben ledúrja az egész vinyót függetlenül attól, hogy milyen volt a particiós tábla. Lesz majd 1 recovery particiód és egy sima, ahova felrakja az oprendszert.
Elvileg kellene egy olyan opciónak is lennie, hogy csak az operációs rendszer visszaállitása. Nekem ez lemezről nem ment sajnos (xp pro és X60s esetében), gondolom ha megvan a recovery particiód akkor talán működik. Ez jóval kényelmesebb, mert ekkor csak a C meghajtód húzza újra, de mivel nekem ilyet még nem sikerült csinálnom nem mondom, hogy ez tényleg működik.Remélem ez segit.
Üdv,
Nandi -
adik
őstag
Xp proval mindegy mi volt a vinyón, hány partíció és milyen adatok, gyalul mindent, ketté vágja, akárhány (~10) gigát a recoverynek a többit rendszernek. Ha az eredeti, (pl)160-as a vinyó akkor is, ha cseréled egy kisebb/nagyobb-ra, akkor is (lett is hatalmas fejem, amikor megláttam az 500-as vinyóm ~465/10-es felosztását).
Azt nem tudom mi van akkor, ha tetszés szerint partícionáltál, és utána készítesz egy Backupot, és onnan nyomod.
Új hozzászólás Aktív témák
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Steam topic
- Vallás
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen autót vegyek?
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Precision 5540 15.6" 4K OLED i5-9400H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe gar
- Samsung Galaxy Book 5 360 / Ultra 7 256V / 16GB / 512 SSD / FHD touch OLED / Wifi 7 / dobozos
- Dell Precision 7670 4K+ OLED Touch / i9-12950HX 16C / 32GB D5 / 1TB G4 / A2000 8GB / IR / HU tervező
- Üzletből, garanciával, DeLL Inspiron 16 5630 -i5-1340P-16 szál/16RAM/512SSD/16,1"FULLHD IPS
- Alcor Snugbook Q1411 fehér laptop
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AMD AM4-es HP OMEN 25L GT12 alaplapok - B550 chipset
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3885, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest