- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Érintésnélküli fizetési megoldások - PayPass via NFC
- Hiánypótló funkciót vezet be a Nothing
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- OFFTOPIK: Earfun-lányok Magyarországon
- VoLTE/VoWiFi
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter M
tag
válasz
mitulabattyi #34971 üzenetére
Amikor még W500-al dolgoztam akkor gondolkoztam el rajta, W500 és Q-s procik találkozásáról 2 helyen olvastam volt egy db német és egy ebayes eladó ezzel szemben notebookreview fórumon több oldal jött h nem fog elindulni, az akkor még 60e procit így nem próbáltam meg. De ez több mint 2 éve volt így lehet h azóta változott a dolog.
Más: Hétvégén adtam még egy esélyt W520 és Optimus párosításnak, nem elkiabálni de úgy néz ki működik minden esetben (Quadro driverek rendben betölti minden program indulásnál) egy macera van az első váltásoknál be kell adni neki még egyszer a színkalibrációs profilt, 7végén megnézem mit szól ha mind2 (intel - nVidia) külön kalibrálom. (de nyertem néhány wattot reggel "kellemes" 13Watt fogadott power managerben /4mem foglalat, SSD+Winchester bár ő szerintem pihent/)
-
lakisoft
veterán
válasz
Linkelnél ilyen jellegű külföldi fórum postokat?
-
audi100td
nagyúr
válasz
Én is hasonlókat olvastam mint brd, illetve valaki írt olyat is, hogy belerakta és nem indult el vele a gép.
Ezért mondom, hogy hülyeség ezen agyalni, az ilyen 2,8-3GHz-es c2d prociknak már lenne értelme, de ha egyáltalán találsz, rámenne annyi lové, hogy az árából i5-ös gépet veszel.
brd: "Ami elbír egy 35W TDP-s CPU-val alulfesz' nélkül, az elbír egy 45W TDP-s CPU-val alulfeszelve."
Ha el is indulna a gép és a hűtő is elbír a procival, lehet hosszútávon rámenne az alaplap tápáramköre, szerintem ez már sufnituning kategória.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Megérkezett Magyarországra a legkülönlegesebb kameratelefon
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Nintendo Switch
- Asztalos klub
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÚJ Dobozos Lenovo ThinkPad T460 i5-6300U / 8GB / 256GB SSD / Magyar billentyűzet
- Vadonatúj Lenovo Thinkpad T14 Gen 5 Laptop Intel Core Ultra CPU-val
- Yoga Slim 7 15ILL9 15.3" 3K IPS érintő Ultra 7 256V Arc 140V 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- Acer Nitro ANV16-41 16" FullHD 165Hz - Ryzen 8645HS - 32GB/1TB - RTX 4050
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1145G7 16GB 256GB NVMe SSD gar
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 6900XT 16GB Enermax EQUILENCE 1000W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3530
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch SE/Apple Watch SE 2 (2022)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest