- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Poco F7 – bajnokesélyes
- iPhone topik
- Apple iPhone Air - almacsutka
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-rock-atona
csendes tag
válasz
Mészike #2475 üzenetére
Szia! Azt hittem, azt írod, adja a locsolóknak! Hát jobb ajándék lenne, mint egy bocicsokinyuszi.
Egyébként én is 38-42-ben töltögetem, de csak azért, hogy ha kell majd a kraft, akkor ne haljon el annyira hamar, amennyire hamar elhalna... Jól megmondtam...
Egy másik kérdésben Hozzád fordulnék segítségért, ezt pedig a Lenovo Executive Leather Case táska ügyében tenném. Írtad, hogy Neked nagyon bevált, s én is ezzel szemezgetek egy ideje. Azt szeretném kérdezni, hogy nem tudod-e véletlenül, belefér-e kényelmesen egy t500-as 9 cellás akkuval a hátsóján, illetve, hogy mennyi cucc fér kb. a hátsó kis tároló rekeszbe.
Előre is köszi! -
buherka
addikt
válasz
Mészike #2475 üzenetére
Én nem használom az aksit, mert vigyázok rá mint egy hímes tojásra...eddig kőkemény 1 ciklus van benne 2 hónapja.
Ja...van asztali gépem is...szóval azt már nem kell vennem
TOZ...nekem már meg is jött az a bizonyos szállítmány és olyan áron hogy én sem tudtam nemet mondani neki
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 0km es GARANCIÁS lenovo loq rtx 4060 i7 13650hx 32ram !
- HP ProBook 450 G7, 15,6" FHD IPS, I5-10210U, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- Lenovo Thinkpad L15, 15,6" FHD IPS, Ryzen 7 Pro 4750U , 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év gara
- Új garanciás MSI Alpha ! R9 7945hx 32 ram 17 col 240hz qhd rtx 4070
- Új Zsír Dell Inspiron 14 7441 Érintős Ultrabook Laptop -25% Snapdragon X Plus 10Mag 16/1TB SSD QHD+
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- MacBook Air 9,1 i3-1000NG4 8GB 256GB
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3422
- ÚJ ÁRU 09.25. !!! HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest