-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mutyuru
aktív tag
válasz
Magnat #23464 üzenetére
Hello!
Ujfent kosz a felvilagositast!
Megneztem a ket modellt, amit korabban irtal es egesz jonak tunik. Egyedul az arral lennek bajba, mert az altalad emlitett aron nem talaltam csak egy T510-t.http://www.guenstiger.de/Preisvergleich/Lenovo/ThinkPad_T510_NTH2MGE.html
Ennel lattam, hogy az i5-os CPU szama 520M, ha jol tudom ez az elso generacios es a masodik tipusa a 2520 peldaul. Ez igy igaz?
Vagy te hasznaltra gondoltal, amikor az arat irtad?Nem tudom, talan tenyleg lejjebb kell adnom, ha ebbe az arkategoriaba gondolkodom...
-
Tim82
félisten
válasz
Magnat #23464 üzenetére
Korrekció:
"SL nem is igazi TP, csak annak csúfolják" - meglepően időtálló széria a visszajelzések szerint, még ha inkább konzumer piacra is van szánva.
X - subnotebook és convertible tablet-vonal, plusz még a Lenovo-féle modellszámozás alapján az AMD alapú "Thinkpad-netbook-ok" is ide tartoznak (X100e/X120e/X121e)
Az A széria gyakorlatilag beolvadt az R-be, amúgy eredetileg mobil workstation vonal volt.
Z volt az első teljesen wide kijelzős vonal, kb. T43/T60 szintű modellekkel (mind belsőre, mind összeszerelésre) + fém fedlap a gumírozott borítás helyett.
S nagyon régen volt, kb. presztízs kategóriás subnotebook-ok voltak, talán csak Japan-only.
Volt még G, meg i például, de azok is nagyon régen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L520 - i3-2GEN I 4GB I 160GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Fujitsu Celsius H710 - i7-2720QM I 4GB I 250GB I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 16GB I 500SSD I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4-8GB I HDD v SSD I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- PlayStation DualSense Edge kontroller AKCIÓ!!! // Számla + Garancia //
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest