Hirdetés
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Fotók, videók mobillal
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- iOS alkalmazások
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tim82
félisten
válasz
audi100td
üzenetére
Probaltam elöfogultsagomhoz kepest szakmai maradni
A hangsúly ugye az első szón van?
Személyes sértésnek vetted az egészet, és utána szakmaiságra hivatkozol. Az teljesen részletkérdés, hogy az SL szériával kapcsolatban igazad van - attól pörögtél be szemlátomást, hogy avmannak volt mersze a (használt) X gépekre úgy tekinteni, mint strapabíró munkagépekre, nem pedig A Világ Kilencedik Csodáira.Tudom, hogy reg ota a bögyödben vagyok, de tenyleg csak abban a gyerekes formaban vagy kepes ezt lerendezni?
Nem vagy a bögyömben - egyszerűen régóta szabályszerűen hisztis vagy a topikban és vagdalkozol összevissza, én pedig szóvátettem. A gyerekesség egyébként inkább abban nyilvánul meg, hogy próbálkozol úgy ellentámadni, hogy megpróbálod úgy beállítani, mintha bármiféle személyes ellenérzésem lenne veled kapcsolatban. Megsúgom: nincsen. Egyszerűen ahogyan itt viselkedsz, mihelyt valaki a tiedtől eltérő véleményt ír le, azt tartom kritikán alulinak. De ha úgy egyszerűbb és könnyebb neked az élet, akkor nyugodtan hidd azt, hogy igen, személyes vendettát folytatok ellened számodra ismeretlen okokból, mert annyira gyerekes vagyok és rettenetesen haragszom rád, valamint az életcélom a te fikázásod.
(Gondolom, mihelyt benne vagyok a megfelelő skatulyában, máris helyére kerül minden a számodra.
)Ettől függetlenül persze megelőlegezem, hogy élőben kedves és rendes ember vagy, csak épp a topikban reagálsz úgy, mint bika a vörös posztóra, mihelyt valaki árnyaltabb véleményt ír a Thinkpad X szériáról a saját preferenciái alapján.

Új hozzászólás Aktív témák
- Nálam már kapható a jelenlegi leggyorsabb brutál notebook: Samsung Galaxy Book 5 Edge 5G!
- GAMER LAPTOP - ASUS Rog Zephyrus M16 / Intel i7 12700 / RTX 3060 6gb / 24gb DDR5 / 2TB ssd
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 8GB 256GB 1 év garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera,100% akku,2026. 02. 11
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Személyes sértésnek vetted az egészet, és utána szakmaiságra hivatkozol. Az teljesen részletkérdés, hogy az SL szériával kapcsolatban igazad van - attól pörögtél be szemlátomást, hogy avmannak volt mersze a (használt) X gépekre úgy tekinteni, mint strapabíró munkagépekre, nem pedig A Világ Kilencedik Csodáira.
(Gondolom, mihelyt benne vagyok a megfelelő skatulyában, máris helyére kerül minden a számodra.
)