Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Korai iOS árulkodik arról, milyen eszközök várhatók az Apple-től a közeljövőben
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
"User error."
+1.Nekem az érzékenység-beállítással eddig mindig sikerült kellemesen érzékennyé tennem. Függ még a kupaktól is, milyen érzet.
#123677 azbest : "kiküldetésen trackpointoztam. De a hét végére megfájdult a csuklóm"
Az hogy sikerült?
Persze, ha erősen kell nyomni, az valóban nem kényelmes, de csuklófájásig sosem jutottam. Érdekes egyébként, nekem a simogatás szokott kényelmetlenebb lenni hosszú távon....
-
azbest
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
jah, t430-amon anno volt, hogy kiküldetésen trackpointoztam. De a hét végére megfájdult a csuklóm. Utána inkább eltettem az egeret is
Nekem is úgy tűnt, hogy túl erősen kellett nyomnom. Addig fel sem tűnt, amíg nem kellett huzamosabb ideig használnom. Asztalnál, dokkolóban külső egér és bill szokott lenni előttem. Út közben meg nagyon praktikus volt ölben használva a trackpoint. -
FoxiestFox
félisten
válasz
lezso6
üzenetére
Ja igen ennek is örülnék... ha visszajutnánk oda, hogy touchpad nélkül is rendelhető legalább néhány modell.
Erre anno egy A31 döbbentett rá hogy mennyire királyul használható a kis kényelmes pufi palmrestjével. Vettem is egy A31p-t pár éve simogatni néha, még megvan
Azt hiszem az X201 volt az utolsó, amit lehetett tisztán retardáció nélkül kapni, semmi sallang nem volt a gépen, akkora volt mint a billzete, szerintem ez peak industrial design. Ilyen egy god tier portable.
Még előtte pár évvel R széria is volt touchpad nélkül.
Új hozzászólás Aktív témák
- EAFC 26
- Battlefield 6
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tőzsde és gazdaság
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Gaming notebook topik
- Linux kezdőknek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- További aktív témák...
- Latitude 5520 27% 15.6" FHD IPS érintő i7-1185G7 MX450 16GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Latitude 5431 27% 14" FHD IPS i5-1250P 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- BESZÁMÍTÁS! Acer Predator Helios Neo 18 Ai - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Nekem is úgy tűnt, hogy túl erősen kellett nyomnom. Addig fel sem tűnt, amíg nem kellett huzamosabb ideig használnom. Asztalnál, dokkolóban külső egér és bill szokott lenni előttem. Út közben meg nagyon praktikus volt ölben használva a trackpoint.