- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Szerényebb panelt kap a OnePlus 15
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
válasz
fatpingvin #121807 üzenetére
Szerintem sanszos, hogy azt kell. Még emlékszem amikor 18950-es cellálkból állt a laptop akksi, és valami cég, aki felújította, vagyis kicserélte őket, írta is, hogy az elektronikát is ki kell ütni (vagy cserélni?), már nem emlékszem, de mindenképp kellett vele mókolni.
Ez a gyártóknak is érdeke, mert ha az elektronika az akksi valós állapotát mérné, boldog-boldogtalan csak olcsón a "betétet" cserélgetné bennük. Így viszont az elhasználódást (használati idő, töltési ciklus stb.) méri, és ha eléri a nullát, letiltja az egészet, vegyél újat, drágán.@#121806 vicze
Néha kéne lapozni is...
még csak laptopozni tudok..."power manager progi má nem lézetik"
Lassan 10éve nincs már...
Uh... hát utoljára a t420s-re tettem fel, de már ott is szögelni ellett, mert csak x30-tól fejlesztettek csak w10 drievreket, nem is ment rendesen, rendre elfelejtette a beállításait. Volt is meg nem is, mint az egyszeri lány.Lenovo Vantage (nem Commercial, WinStoraból), Power Settings -> Vantage Toolbar, illetve az említett beállítások is a Vantage-ban vannak. A Power manager driver fenn kell legyen hozzá, ezt Windows nem teszi fel, vagy Vantage-tól vagy kézzel telepítsd.
Ahogy gugliztam, ezt tényleg csak az MS Storebol lehet direktben telepíteni
"Az normális"
Nincs megfeslően beállítva power management.Most beállítottam a képernyőfrissítést statikusan 60Hz-r Így jó, nem tudom, mennyit ront a fogyasztáson...
a power managerben milyen beállításra gondolsz?Pár jó páran írtuk a topikba, hogy ha teljes működést szeretnél, akkor a gyári recovery image-et kell felrakni, mert egy alap Win install nem fog mindent tartalmazni a 100%-os működéshez
Az hol lehet szerezni? Illetve az csak win10pro van ugye? Azért gyári...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Autós topik
- Vicces képek
- További aktív témák...
- ÚJ SOHA NEM HASZNÁLT! Hihetetlen minőség megfizethető áron! Razer blade 17 RTX2080super 4koled TOUCH
- 1MIISI HELYETT! vadonatúj garanciás asus zephyrus g16 ! 32GB RAM!!! Oled
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Acer Predator Triton 300 gamer laptop, i7-11800H, RTX 3060, makulátlan állapotban
- MSI Thin GF63 12UC 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3434
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest