- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- Egyéves Gemini AI Pro a Google-től a magyar egyetemistáknak is
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem lesz iPhone 19
- 2.1-es Bose sztereó hangrendszer a Redmi K90 Pro Maxban
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Persze, túlzás nélkül?
Ne bohóckodjunk már, pontosan tudom, milyen konzumer gépek futottak 10 éve, vagy akár ma is, azért ez klasszissal jobb így is.
Igen, túlzás nélkül
Ha pontosan tudod, akkor neked is azt tudom mondani: random helyen találkozunk, terítjük a gépeket, emelgetjük és nézzük meg a csavarodást. Egy bizonyos idő után ha napi szinten laptop teszteket írsz és boltban csűröd kifele a vasakat minden márkából tucatjával, akkor ez úgy kézben marad. És oh boi, ahogyan hasít át az idegeiden a felismerés egy jóféle T14-nél, hogy bakker, ezt mi anno még 120k-s szinten is megszóltuk, az valami brutális.
Te terelsz, hogy béna a kasztni tehát rossz a gép. Én azt próbáltam ehhez hozzátenni, hogy ennél talán komplexebben kéne egy üzleti notebook jóságát megítélni.
Igen, ezt hívják terelésnek
Az üzleti notebooknak ugyanis ez az első, egyben egyik legfontosabb ismérve ami megkülönbözteti a konzumer haverjaitól, ezért van a masszív felár is többek között. Olvass csak vissza szépen a topikba, mikor valaki beesett régen és meg kellett magyarázni a usernek, hogy egy csöves kijelzős, szürke, alap hardveres gépért miért kérnek dupla annyit, mint a fullos xyz típusért. Meglepő lesz.
Na, erről beszéltem, nem tudsz elvonatkoztatni a saját preferenciáidtól. Neked ultragáz, engem meg prímán kiszolgál évek óta.
Iparági standardokról, alapokról, úgynevezett sarokkövekről, bizonyos lécről van szó, amit te zokszó nélkül versz le és döntesz fel, mert a te saját preferenciádat leküldted a mélybe és neked jó. A fő gond pont ez, hogy jóvanazúgy. Amikor meg már elfogyott a mozgástered és elérted a padlót, akkor jön majd a classic: "hát ez van".
Viszont előre leszögezném, a szokásos unalmas körökhöz se időm, se kedvem, nem fogok ennél jobban belemenni.
Neked nem jó, másnak attól még lehet, hogy jó lesz. Próbáld ezt elfogadni.
Ahogyan nekem sincs időm ezekre, kérlek te pedig azt fogadd el, hogy ha kiveszik a csokiból a fele kakaót és holnaptól a Lindt tejbevonómasszát fog gyártani és neked az tökéletes lesz, meg sokan másoknak is, attól még nekem és sokan másoknak meg nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Battlefield 6
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Formula-1
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Absolum teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Precision 7680 16" FHD+ IPS i9-13950HX RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe IR kam gar
- MSI Thin 15.6"FHD IPS (144Hz) Intel i5-12450H-8GB DDR4 Ram-512GB SSD-NVidia RTX 2050 4GB GDDR6!
- Latitude 7450 14" QHD+ IPS érintő Ultra 7 165U 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Lenovo Legion 9 16" 3.2K Mini LED Laptop! i9-13980HX / RTX 4090 / 32GB DDR5 / 2TB NVMe! BeszámítOK
- TUF Gaming F15 FX506HC 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3753, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest