Hirdetés
- Mobil flották
- Karácsonyi telefonajánló 2025
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Magisk
- Yettel topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
totron
addikt
válasz
fungi
üzenetére
Nem mondta. Gondolkodtam és nem fogok lefeküdni ennek a kereskedési kultúrának, nehogymárbasszameg az igénytelenséghez ésvagy sumákoláshoz konvergáljon az egész használtpiac. Használt termékekre 1 év jótállást ír elő a ptk., pont. Tudom, engedjem el, de ezt már nem, elég. Ha más be tudja karikázni a foltot és nyomott áron adni emiatt vagy más hiba miatt, akkor az legyen a sztenderd, ne pedig ez. Nem fogadom el a lejtőt.
TP-fronton eddig egyébként én is burokban éltem, zsinórban 3-at kifogtam az évek alatt, gyk. én járattam be őket. Főleg az állapotában vadiúj T60p nagy élmény, mikor találkozik minőség és az újság, azt úgy belevetetném az állami tantervbe is.
PWM fronton viszont még mindig a régi iskolát hozza a T530, kell néznem - szó szerint - modernebbet. Tudtok ajánlani? A legjobb a DC-vezéreltség lenne, de annak esetleges hiányában élhető, magasabb frekijű PWM-megoldással bíró modellt keresek. (S lám, ebből nincs is harag senki felé, hiszen csupán a gyártói konstrukció meg én nem találkoztunk).
Új hozzászólás Aktív témák
- Gunz online
- Sorozatok
- Projektor topic
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Perre viszi korábbi szakemberének csúcstechnológiás árulását a TSMC
- Kinyírta a Netflix a telefonos tükrözést
- Mobil flották
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7390 / i7 8650U / 16GB DDR4 / 256GB Nvme / Vill. Eu bill / Jó akku
- Dell Latitude 5440 / i5 1345U / 16GB DDR4 / 512GB SSD / Excelent akku / Magyar bill
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP ProBook 440 G8 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G7 - i5-10GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3883, 100% Akkumulátor
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Autós kamera eladó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi