- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Nagyon apró félokos a HMD új mobilja
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone 17 - alap
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- One mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
ivana #115106 üzenetére
A gyártó max. arról tehet, hogy engedi, hogy marhaságokat állíts be.
Nem, nem lehet. Az alsó és a felső limit is megszabott, nem tudsz extrém értéket beállítani. Mármint úgy extrémet, hogy feleslegesen hülyét.
Líthium akksit olyan 70-80%-ig érdemes tölteni, hagyni lemerülni terhelés nélkül 40-ig meg csak megbolondítja az elektronikát.
Hogy mit és meddig és mit bolondít meg a micsoda? Itt egy dolog fog megbolondulni, méghozzá én. Ezt hogyan kell elképzelni amúgy? Csak azért, mert ilyen megbolondulást nem nagyon tapasztaltam még az elmúlt másfél évtizedben és akkor tanulok már valamit.
Tök felesleges, ez nem ni* akksi ahol ilyesmi számít. Itt a töltési idő számít csak, az, hogy hányszor kapcsoltad rá nem nagyon. Ezért sem szabad túlzottan tölteni, mert az utolsó néhány %-ért sokkal tovább kell.
Szerintem te a memóriaeffektusról szeretnél beszélni, ami tök jó. Csak én totál másról csipogok ittHSM: Életben nem volt ilyen bajom. Soha. Amikor ilyen történt, az vagy utángyártott akku volt, vagy utolsó merítés történt és akksi kuka. Az összes gépemet nagyjából hasonlóan használtam, mindig jól működtek
Te most a kalibrációról beszélsz. Tök jó, hogy ilyen van és tényleg így működik, de ennél az esetnél nem tűnt el az akku kapacitásának fele, sőt, gyakorlatilag semennyi, 10-2-1-2+4-2+2 stb. ennyit kell játszani és megmondani éppen hol vagyok a 10-hez képest. Mikor megvettem a W500-at, 5 kalibráció kellett mire valós eredményt kaptam. Az akkuja éveket állt. Ez tiszta sor. Az a gép, ami max 2 napot áll egy héten, azt is töltőn, azt sem csumára merülve vagy fullig töltve nem csinál ilyet, sosem csinált. Egyik gépem se, legyen az Lati, Thinkpad, Elitebook vagy Fuji
Új hozzászólás Aktív témák
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Képeken a Huawei új Watch GT 6 órái
- PlayStation 5
- Gaming notebook topik
- Futás, futópályák
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Dacia topic
- Suzuki topik
- Elszipkázza az olvasókat a nagyobb weboldalaktól az AI
- További aktív témák...
- Dell Latitude 9410 i5-10310U / 8gb ddr4 / 250gb m.2 / érintőkijelző/ világító magyar Bill. / töltő
- Eladó: Asus ROG Zephyrus G16 (2024) - GU605MI-QR075W
- Prémium ThinkPad T14s Gen 4 Munkaállomás, Ryzen 7 PRO 7840U w/Radeon 780m szép állapotban
- HP USB-C G5 Dokkoló (5TW10AA ABB) Új
- Asus A15 FA506QM 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3375, 100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23+ 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest