- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Befutott a Realme 14 Pro+
- Ezek lehetnek a Realme 14 Pro és 14 Pro+ európai árai
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
válasz
S_x96x_S #114828 üzenetére
Azért a T szériában vannak hasznos dolgok.. Pl. magnézium merevítés, többnyire jobb kijelző opciók, dupla Type-C, az újabb simákban jó minőségű felfelé szóló hangszóró.
#114831 RoryBreaker : Az asztali i3-10100 tempóját már hozza egy modern laptop 15W körül.
Akár egy minimum 4000-es Ryzen, akár egy 11. generációs Core. Gondolom, ilyesmi felhasználásra nem árt az sRGB színtér, ahhoz viszont olyan modellt kell nézni, amiben ezt tudó panel van, a legtöbb FHD IPS 14"-on csak olyan 60% körüli fedést tud, ami finoman szólva sem túl jó. E-ből csak a legfrisebbeknél van ilyen elvileg, T szériában pedig a low-power panelek tudják.
-
RoryBreaker
aktív tag
válasz
S_x96x_S #114828 üzenetére
Nagyon köszi a sok info-t, most már képben vagyok.
Nem lesz nagy tortúrának kitéve a gép fizikailag, szóval elég lehet a T széria alatt kapirgálnom akkor. Eddig meg voltam elégedve a T430s -el, de az már kissé lassú, főleg, hogy PS, LR megy rajta a melóim miatt. Nem is értem eddig hogy bírtam vele......
Nézek valamit, de a használt laptop árak az egekben vannak, ja......
Köszi még 1x!!!
Új hozzászólás Aktív témák
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Linux kezdőknek
- EAFC 25
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged