Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tikakukac

titán

válasz Pszihonaranc #114075 üzenetére

Képzeld el, hogy megfogod a pendriveot és bedugod az USB portba. Az 1 percenként eltűnik a rendszerből majd visszatér.

Teljesen mindegy, hogy te power user, admin, kőolajfúrón dolgozó ember vagy Magdi mama, ez az a szint ahol nincs igénybevétel és nincs tudásszint. Ez a legalja minimál, teljesen user tudás és munkakör független.

Hiába vagyok admin és hiába telt el a fél életem szervizben meg laptopok között, fogom a kis kanócot, bedugom a gépembe és az eredmény sz@r, ha te csinálod, ha én, pont ugyanaz lesz. Mert ezek félkész termékek. Jobb esetben csak a szoftver része gatya, bár azt is csesznek javítani és az is felháborító, rosszabb esetben elfelejtenek forrasztani a gépsoron a robotok és akkor veszel egy köteg pénzért egy gépet, amiben úgy cseréled az alaplapot, mint kolis korunkban mi az alsógatyát.

A tanácsom az, hogy első körben olvass eszetlen sokat utána, hogy melyik gépnek milyen nyűgei vannak szoftver és hardver oldalon, majd ha megtaláltad azt, ami mondjuk hajlandó hozni egy 1997-es laptop megbízhatóságát, akkor kezdj el minden máson agyalni.

A tanácsom már fentebb megvolt, ami szóba jöhet sorban megveszed és eladod. A legjobb nyer. Ha az is sz@r, akkor elég frusztrált leszel, garantálom, mert hát mire válts, ha elfogytak az opciók ;]

A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.

Új hozzászólás Aktív témák