- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- A ZTE sem maradt adós csúcstelefonnal
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 FE - fenséges, felejthető vagy felesleges?
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tikakukac
üzenetére
Látod, én ezért nem nyúlok olyan géphez, amit előtte más fémmel buherált (nyilván úgy könnyű, hogy nem ebből élek). Magamnak, meg olyanoknak akiknek én csinálom még oké, azért tudok felelősséget vállalni ha ott valami gebasz lesz, de eddig szerencsére az óvatosság mindig megmentett egy esetleges problémától. Remélem így lesz az X230T esetén is, mivel abba muszáj leszek fémet tenni a hőfokok miatt. Nem is értem, hogy a Lenovo mire gondolt az i7-es verziónál, ha már az i5 is simán belenyal 90 fokba 4-5 perc terhelés után.
Asztalin egyébként tényleg jobb ezt megcsinálni, bár láttam már olyat, hogy a hűtő eggyé vált az LGA processzorral, onnan meg ugye senki semerre, hisz a hűtő nem jön le, a foglalat pedig nem nyílik.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Orvosi kérdések
- Vége egy korszaknak: PlayStatonre is jön a Halo: Campaign Evolved
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Google Pixel topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- RITKA ASUS ROG Strix G15 Electro Punk gamer laptop, i7-10750H, GTX 1660 Ti, szép állapotban,dobozzal
- Lenovo ThinkPad P15s i7 / 16GB RAM / 512GB SSD / NVIDIA T500 / FHD IPS / Garancia!
- HP EliteBook x360 830 G8 i7 / 32GB RAM / 512GB SSD / Érintőkijelző / 2in1 Prémium üzleti laptop!
- HP EliteBook 840 G11 Ultra 7 / 16GB RAM / 512GB SSD / FHD+ IPS / Garancia 2027-ig!
- Alienware m15 R5 gamer laptop, Ryzen 9 5900HX, RTX 3070, karcmentes, 360Hz!
- HIBÁTLAN iPhone XR 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3267, 96% Akkumulátor
- Új Fóliás Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus X370 R5 2600 8GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T7 Chieftec 400W
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Stílusos megjelenés, megbízható teljesítmény
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő