Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Apple Watch
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minimális változásokat hozhat a Google Pixel 10a
-
Mobilarena
Pár mondatban a Lenovo ThinkPad sorozatú laptopjainak a jótállásáról:
Új hozzászólás Aktív témák
-
Penguin95
senior tag
válasz
Tim82
üzenetére
Hmm, ez jól hangzik.
Már kezdtem megijedni, hogy csak az USB ExpressCard fog az őrületbe kergetni, ami csak felforrósodni hajlandó, és amint eszközt csatlakoztatnak hozzá, eltűnik az eszközkezelőből is. De hát így jár az, aki buherálni akarja a gépét.
Bizsu1st: Szerintem engedd el. Nekem egy FL1100-as csinálja majdnem pontosan ugyanezt, csak nálam:
- Windows 10 alatt addig látszódik a kártya, míg nem dugok rá USB eszközt. Ha bármi bele van dugva, azonnal eltűnik, és ha kihúzom, azonnal megjelenik ismét. Akármilyen driverrel ez van, ráadásul forrósodik az ExpressCard csatlakozónál mint az állat.
- Linux alatt olyan, mintha be sem lenne dugva. Fel sem ismeri, cserébe nem is melegszik.
- T61-ben és T500-ban szintén nem történik semmi, de azokon is Linux van, így nem meglepő. A T61 majd kap egy W7-et egy teszt erejéig, de szerintem azzal sem lesz jó.
Valahogy ezek a kártyák nem a minőségükről és a megbízhatóságukról híresek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Le Mans Ultimate
- OLED monitor topic
- Bestbuy játékok
- Pánik a memóriapiacon
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Hardcore café
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo Thinkpad T14 Gen 3, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Cooler Master 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Már kezdtem megijedni, hogy csak az USB ExpressCard fog az őrületbe kergetni, ami csak felforrósodni hajlandó, és amint eszközt csatlakoztatnak hozzá, eltűnik az eszközkezelőből is. De hát így jár az, aki buherálni akarja a gépét.