-
Mobilarena
Az eddig párhuzamosan futó T, X, A és W, valamint R, Z és SL topikokat összevontuk, hogy egy topikban lehessen ezekről a notikról beszélni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
igen, erre közben már én is rájöttem, de puszta véletlenül. az enyémre nem karistolva van, csak bele van ütve a fémlemezbe. ember legyen a talpán, aki azt élből kiszúrja, mert (nálam) alig látszik. érted kerestem és nem találtam, utólag is csak akkor jött le, mikor pont jó szögben tartottam a fény felé.
a gps 5 műholdnál mondta ezt, nem vágom mennyi az optimális. gondolom elég kéne legyen. mind az 5-nél jók voltak a csíkok, nem "éppcsak" volt vétel.
a zsanér természetesen stabilan tart, csak szokatlan volt. ahogy néztem megcsinálja a borulást, de csak ölben teszteltem.
- kicsit lötyög a 6 cellás akksi. a 9 cellásat még nem próbáltam.
elég szépen bebuktam a tegnap esti mókát, nagy magabiztosan hozzáadtam valami kusztom PPA-t az intel gyorsítós driver leszedéséhez, aztán apt-get install után a rencer mondta, hogy balra el. utána se a grub-ba nem tudtam belépni (mert valamelyik féleszű kitalálta, hogy grub2-ben lecserélik az ESC-et SHIFT-re), se live cd-t nem tudtam indítani hiszen "serial". nagy nehezen a t61-be beletuszkoltam az összes vinyót, és vissza tudtam állítani egy tegnap esti mentést. hogy klasszikusokat idézzek:
"if I were the type
to use bad language,
I'd be employing it
bitterly and repeatedly!"azaz
"hogy ha olyan ember lennék,
aki káromkodni szokott,
akkor gyakran és válogatás
nélkül megtenném!"ha van valakinek működő intel 4500 + ubuntu 10.04 gpu gyorsítós ötlete kérem ossza meg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Google Pixel 10 és 10 Pro összehasonlító gyorsteszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- Yettel topik
- Vivo X200 FE – fenséges méret
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- World of Tanks - MMO
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- T14s Gen3 27% 14" FHD+ IPS érintő i7-1270P 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- MSI Thin GF63 15.6" FHD IPS i5-12450H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Predator Helios 300 17.3" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe+1TB HDD magyar vbill gar
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Acer Predator Helios 300 - PH315-51
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3163, 100% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3501, 90% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest